من کاربریو از درین قرض گرفتم .واین کاربری مال خودم نیست.
بچها جوگیر شدم رشته ریاضی فیزیکو انتخاب کردم با اینکه تجربیم الف اورده بودم.اون موقع بابام مخالفت شدیدی کرد و مامانم ساکت بود.الان مبخاستم رشتمو ب تجربی تغییر بدم و مامان بابامم فعمیدن دیگه .زنگ زدیم مدرسه گفت امکان نداره ،ظرفیتا پر شده و نمیشه اصلا.الان مامان بابامدارن سرزنشم مبکنن ک ما ب تو گفتیم برو تجربی تو گوش ندادی .(درخالی ک بابام فقط مخالفت میکرد اون لحطه و مامانم میگف هرچی دوس داری .ولی الان دهن مامانمم باز شده) .چیکار کنممم بچها؟
ریاضی بازار کار داره؟😭😭
دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
منم بحاطر همین اومدم ریاضی.چون تجربی احتمال قبولیش خیلی کمههه . ولی از ی طرف حتی شغلاای مزخرف تجربی ،پر درامدن.یکی میره تغذیع میخونه فرداش مطب میزنه و پول پارو میکنخ .ولب ریاضی بازار کار نداره اصللاا.
حالم بده .فیزیکو دوس ندارم
مگه شوخیه دختر خوب که سر به هوا انتخاب کردی؟ باید رشته ای که بهش علاقه داری رو انتخاب میکردی ریاضی ه ...
سر ب هواانتخاب نکردم.ب تجربی گارد داشتم .چون همه میخان من دکتر شم. کلی تحقیقق کردم ک بیام ریاضی یا ن .ولی الان درسهای رباضبو میبینم حالم بد میشه.از فیزیک بدممیاد