2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر نمک نشناس شدن

732 بازدید | 26 پست

سلام

شوهرم به خواهر زاده اش که همسن هستن برج دو یه چک داده بعدیک ماه پیش زنگ زده حسابت راخالی کن من نمیخوام پول طرف رابدم چون مبلی که سفارش داده بودم اونی نیست که تحویل داده دوروزه حلش میکنم شوهرم واسه یه هفته حساب راخالی کرد ولی بااین حساب هزارتا قسط و..میدیم حالا وقتی پول تو حساب بوده طرف برداشت کرده شوهرم زنگ زد گفت چرا ده روز جواب پیام وزنگم را نمیدی فردا چک دارم پول رابریز حسابم گوشی را قطع کرد تو پیام هرچی دلش خواست فحش داد فحشهایی که شوهرم خجالت کشید به من نشون بده میگه دیگه خونمون نیا و..حالا ما فقط عید واسه عیدی مادرش میریم ودیگه نمیریما

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

گفته مادرش گفته که دیگه این اطراف نیاید حالا امروز شوهرم میخواد پیامها را به مادرش نشون بده ببینه اون گفته حالا به نظرت چی بگم عصبانیتم کم بشه؟

دارم آتیش میگبرم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه اشتباه بوده باید میگفتی ما حساب پر نمیکنیم شما برو چک تا 3 روز دیگه از اون شخص بگیر و مشکل حل و فصل کن نمیشه تا عمر حساب خالی بمونه اون فکر کرده شما هیچ کاری و زندگی ندارید جز پر کردن یا نکردن حساب ایشون واضح رک اول میگفتید خواستتون چیه

وای چ بی شعور 

متنفرم از ادمای بی مسئولیت 

وام ما بخاطر یکی دیگه ب مشکل خورد بهش زنگ زدم گفتم ب اسم ما وام گرفتی چرا بی مسئولیتی کردی و وامو پرداخت نکردی بهش برخورد ک چرا بهمون گفتی بی مسئولیت 

بعضیا شعور ندارن نمیدونن در قبال لطفی ک بهشون شده مسئولن 

دیگه ب کسی چک ندید اصلا دوره و زمونه خوبی نیست نمیشه اعتماد کرد ب کسی

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

شما خودتون رو درگیر مسائل خانوادگی شوهرتون نکنید. من اینجور مواقع فقط سکوت میکنم. بذارید خودش حل کنه

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎

همسر منم يه بار ضامن شد هر سال قبل عيد دست و پاش ميلرزيد دو بار از بانك زنگ زدن، ولي اون باباش سريع ميرفت پرداخت ميكرد و گرنه خودش بي مبالات

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

خوب بهانه ی خوبی پیدا کردین که دیگه به کسی چک ندین یه بار ضرر کردن بهتره تا این که تا اخر عمر هی دسته چک به این و اون بدی 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼