2789
عنوان

اورژانسي

211 بازدید | 8 پست

سلام دوستان كسي ميتونه كمك كنه.

من در روز بعد اتمام پريودم رابطه داشتم براي از دست دادن پرده بكارت مني داخل ريخته نشده ،در دوره تخمك گذاري هم رابطه داشتم بعدش قرص hd ٢تا و ١٢ساعت بعد ٢تا خوردم چند روز بعد دوباره رابطه داشتم  كه دوباره قرص اورژانسي اووسيز ٢تا با هم بعد رابطه خوردم ، در نزديكي زمان پريودم دوباره رابطه داشتم اما قرصي مصرف نكردم ، در زمان پريودم چند روز لكه بيني داشتم و كمتر از ٢روز خونريزي خيلي كمي داشتم و بعد دوباره لكه بيني قهوه اي داشتم تا اتمام پريود؟؟ در هر رابطه مني داخل ريخته نشده فقط از ترس پيش اب من اون دو بار هم قرص مصرف كردم و اينكه بعد مصرف قرص اورژانسي حتما بايد خونريزي رخ بده؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گلم

نگران نبتش

بعد از خوردن قرص اورژانسی نیاز نیست ک حتما خونریزی انجام بشه

برای افراد مختلف بنا ب سیکل بدنی متفاوته

خونریزی بعد از مصرف قرص اورژانسی در صورت عدم بارداری طبیعی هستش و علت طولانی شدنش هم عدم تعادل در هورمونهاتون هست.اما پریود بعدیتون ممکنه با تاخیر رخ بده

درست متوجه نشدم ینی شما هنوز بکارت رو داری یا عروسی کردی و نداری؟

من همين ماه بكارتمو از دست دادم تو دوره تخمك گذاري كه رابطه داشتم هر دو بارو قرص خوردم اما ٢بارم كه رابطه داشتم قرص نخوردم تو همشونم مني داخل نريخته فقطاز پيش اب ميترسم . زمان پريوديم ٢روز لكه بيني داشتم گرچه لكه بيني قبل پريودرو اكثر مواقع دارم بعد ٢روز خونريزي خيلي كمي داشتم كه اونم فقط٢روز بود بعدش تا روز هفتم لكه بيني قهوه اي داشتم