2821
2789
عنوان

تغزیه سالم

90 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شما غذاهاتون رو با چه نمک و روغنی استفاده درست میکنین و آیا تاثیری داشته....

مثلا روغن کنجد یا معمولی؟

نمک صورتی یا آبی یا معمولی....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

نمک اخر نفهمیدم کدومش خوبه نمک دریا استفاده میکردم الان معمولی ولی روغن، روغن کنجد و روغن زیتون جفتش 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

نمک صورتی من خوردم یه کلیه ام که اصلا سنگ نداشت سنگ دار شد میزان سدیمش بالاس،، همین چیزا معوملی والااستفاده میکنم ولی پشت هر غذایی اب ولرم روبه داغی میخورم بشوره ببره😁😬

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک صورتی من خوردم یه کلیه ام که اصلا سنگ نداشت سنگ دار شد میزان سدیمش بالاس،، همین چیزا معوملی والا ...

اما میگن نمک صورتی برای کنترل فشار خون و گوارش عالیه و از طرفی نمک آبی برای پوست و مو و.....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
اما میگن نمک صورتی برای کنترل فشار خون و گوارش عالیه و از طرفی نمک آبی برای پوست و مو و.....

والا من یه سه ماهی خوردم دیدم اینجوره برگشتم به همون نمک یددار،، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
سلام گلم ببخشید بی ربط هس منم مثل شما تو انومالی گفتن تیغه بینی کوتاهه ۳ میلی هس سلفری دادم خوب بوده ...

سلام عزیزم آره به باباش رفته کوتاهه دماغش ن خدارشکر مشکلی نداشت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز