2777
2789
مردی مگه

نه بابا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
تکت کردم دیدی ؟

نه نیومد برام

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیف کاش نترکه صبرکن دباره تکت کنم

کدوم تاپیکه؟ 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من که کلا هیچ کس و ندارم الانم عزا گرفتم برای مدرسه همه تو کلاسمون دوست و رفیق دارن من تنها..

یک ماه دیگه مدرسه ها باز میشن ،از تنهایی در میای

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
یک ماه دیگه مدرسه ها باز میشن ،از تنهایی در میای

فهمیدی چی گفتم اصلا؟

میگم من تو کلاسمون تنهام 

اهان، چرا دوست پیدا نمی کنی،

روابط اجتماعیم ضعیفه

روابط اجتماعیم ضعیفه

این چه حرفیه، برو سمت یکی وتقاصا بده واظهار دوستی کن

باید سعی کنی ارتباط بگیری

این چه حرفیه، برو سمت یکی وتقاصا بده واظهار دوستی کنباید سعی کنی ارتباط بگیری

نمیشع خب مگه بچه ابتداییم که اینجوری دوست بشیم

نمیشع خب مگه بچه ابتداییم که اینجوری دوست بشیم

بلاغره روابط اجتماعی را از جایی باید شروع کرد

برای همکاری با استاد جهت تیم دکور 

تو گوگل بزن امیر قربعلی

تو شتباه زدی برات نایلون اورده

اینم عکسش ببین

۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸

تماس بگیر استخدامت میکنه استاد

آموزش تخصصی مجسمه سازی زیر نظر استاد امیر قربعلی  ۰۹۳۸۲۵۰۱۸۰۸  کاملا تضمینی