هااااا___نا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 508 عنوان تنهایی 214 بازدید | 42 پست سلام خانما کیا تنهایی و دوست دارن با اینکه بچه هم دارن 1403/06/03 | 08:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91746 من نه بچه نه شوهر نه دوست نه رفیق نه کار درست حسابی دارم میمیرم از غصهو کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 21934 من نه بچه نه شوهر نه دوست نه رفیق نه کار درست حسابی دارم میمیرم از غصهو مجردی . چندسالته 😊
هااااا___نا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 508 من نه بچه نه شوهر نه دوست نه رفیق نه کار درست حسابی دارم میمیرم از غصهو آخی دوست نداری تنهایی رو
گیلاس78 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6856 من🙋🏻♀ازدواج کردم ولی بچه فعلا ندارم ولی بعضی وقتا دوس دارم تنها باشم و تنها میخابم🤦🏻♀🥲
عشق،دیبا عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 21934 آدم بیشتر احساس راحتی میکنه پس به راحتی تون ادامه بدین...🚶♀️ 😊
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91746 آخی دوست نداری تنهایی رو چازه دارم! دلم به کارم خوش بود که دوباره دیوار ریخت رومو همه چی خراب شد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
هااااا___نا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 508 من🙋🏻♀ازدواج کردم ولی بچه فعلا ندارم ولی بعضی وقتا دوس دارم تنها باشم و تنها میخابم🤦🏻♀🥲 منم اینجوریم
negaarr عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 4746 من که کلا هیچ کس و ندارم الانم عزا گرفتم برای مدرسه همه تو کلاسمون دوست و رفیق دارن من تنها.. از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾 کاربر مطلق به دونفر هست
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91746 مجردی . چندسالته ۳۰ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
هااااا___نا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 508 چازه دارم! دلم به کارم خوش بود که دوباره دیوار ریخت رومو همه چی خراب شد چرا 🥺