2777
2789
عنوان

حق با کی هست

127 بازدید | 14 پست

من باردارم هفت ماه هم من هم شوهرم تو شهر غریبیم الان مادرشوهرم اینا یه دور مهمون من بودن  دو سه روز که دو سه وعده خاله شوهرم ایناهم بودن کل مهمونا شدن۱۵نفر......اللن دوباره ازکربلا برگشتن دوباره مهمون من هستن علاوه براون دوتا برادر شوهرم میخواد بهشون اضافه شه که خاستگاری خواهر شوهرم تو خونه من برگزار شه دیشب به شوهرم گفتم نمیتونم یه حورایی طرف خواهرش گرفت  گفت اره کسی رو اینجا نداره وازاین حرفابچه ها من سنگینم پاهام بعدازاینکه میشینم زوق زوق میزنه .....من مقصرم؟من باید چه کار کنم خودشون هم به حساب خسته هستن ومسافرن کاری نمیکنن زیاد

به مادرشوهرت بگو خب

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دختر چه جوری میخای این همه مهمون من ۸ ماه هستم دارم از درد پا میمیرم.خیلی بی درک هستن به شوهرت بگو قدمشون رو چشم خونه برای خودشون هست ولی بگو یکی دوتاشون بیان کارارو بکنن،اینجوری بگو که شوهرت فک نکنه به خاطر اینکه نیان خونت اینجوری میکنی

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
چه شوهر بیدرکی واقعا نمیفهمه ۳ ماه اخر خطرناکه و باید استراحت کنی؟؟بگو اینطوری پیش بره زایمان زودرس ...

دکتربهم گفته زایمان زودرس اختمالا داشته باشی چون بچت وشکمت پایینه وبهش گفتم ولی....

وای دختر چه جوری میخای این همه مهمون من ۸ ماه هستم دارم از درد پا میمیرم.خیلی بی درک هستن به شوهرت ب ...

عزیزم موقعی که بیان میخوان توی مقدار مواد غذایی تو غذات دخالت کنن ولی موقعی که نمیان چه کنم 

دکتربهم گفته زایمان زودرس اختمالا داشته باشی چون بچت وشکمت پایینه وبهش گفتم ولی....

چیزی به ذهنم نمیرسه واقعا براش متاسفم...مرد بچه ننه نباید ازدواج کنه..ایشالا این ۳ ماه اخرو به خیر و خوشی پشت سر بزاری گلم

کارما💫    

وای دختر چه جوری میخای این همه مهمون من ۸ ماه هستم دارم از درد پا میمیرم.خیلی بی درک هستن به شوهرت ب ...

برام دعاکن که سر زایمان بمیرم اینحوری بی گناهم هستم نمیکشه بدنم وروحم

عزیزم موقعی که بیان میخوان توی مقدار مواد غذایی تو غذات دخالت کنن ولی موقعی که نمیان چه کنم

بزار خودشون درست کنن تو کاری نکن،بزار هر چقد میخوان درست کننن ک و ن ل ق شوهرت حالا که طرفشون هست بخر بیاره

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
کاش سر زایمان بمیرم خسته شدم

ببین یه فکری خودت بزن مریضی بگو حالم بده دلدرد کمر درد دارم نه کم ها در حدی که الکی گریه کن بگو باید همین حالا برم دکتر و بعد که برگشتی بگو دکتر گفته اصلا از سر جات تا چند روز تکون نخور

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
بزار خودشون درست کنن تو کاری نکن،بزار هر چقد میخوان درست کننن ک و ن ل ق شوهرت حالا که طرفشون هست بخر ...

خب عزیزم تموم میشن بعد اونا که برن تو یخچال ماهیچی نیست من زن حامله چهار ماه یخچالم رنگ کوشت ب خودش ندید......ماه رمضون خریدیم دیگه تاهمین ماه محرمی نداشتیم