2777
2789
عنوان

واكسن ب ث ژ BCG

188 بازدید | 5 پست

سلام،دوستان كه اطلاعات پزشكي خوب دارند لطفا راهنمايي كنيد.ايا واكسن ب ث ژ مهم به كودك بزنيم.البته ميدونم قبل مرخصي نوزاد تو بيمارستان ميزنند.من بچه ام خارج از ايران بدنيا امده و بيمارستان چون ايران تو ليست خطر كم نزد ولي دكتر بچه ام ايراني بود گفت خوبه تو ايران بزني ،بنظرتون مهم پيگيري كنم؟ 

اره خیلی مهمه مال سله همون که رو دستت جاش مونده اگرم نزنی بخواد بره مدرسه نمیزارن باید اول واکسنو بز ...

اخه ما ايران زندگي نميكنيم در سال يكبار ميايم الان بچه ام ٦ هفته اش بيشتر خواستم بدونم ٢ هفته ديگه ايران امدم بزنم خوبه يا زياد مهم نيست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم کشورهستیدکهدنمیزنن؟

انگلیس.برای خود انگلیسی ها که نمیزنند. برای ما هم که ایرانی هستیم گفتن کشورتون جزو کشورهای کم خطر لازم ندارید.خودم هم لیست چک کردم ایران جزو low risk بخاطر همین گفتن لازم نیست.از اتفاق هم دکتر کودکان در بیمارستان هم ایرانی در آمد و همین گفت .البته گفت ایران خواستید بزنید