2777
2789
عنوان

من حس بدی دارم

233 بازدید | 21 پست

تو سال دوم یا سوم راهنمایی بودم ی دوستی داشتم اون از بالای پل ی شیشه پرت کرد پایین یسری ماشین مثل این ک پنچر شدن آمدن ب مدرسه گفتن 

یا این ک میگفتن یکی از دخترا رفته به ناظم گفته فلانی اینکار کرده 

من فقط چون مسیرمون یکی بود باهاش میرفتم و میومدم 

اما اون یهو اینکار کرد من در جریان نبودم 

درکل آدم ترسو و خجالتی هم هستم 

بعد فرداش ک رفتیم مدرسه صدام کردن دفتر از هیچی خبر نداشتم یهو مدیر گفت ک سمیه شیشه از بالای پل انداخته پایین 

من شوک بودم هم میترسیدم اتفاق بدی برای سمیه بیوفته هم روم نمیشد اگ راستشو میگفتم سمیه از دستم ناراحت میشد 

کلا مغزم دستور نمیداد اون لحظه گفتم نه کار اون نیست 

بعد ناظم یهو رفت کتاب قرآن آورد جلو گفت قسم قرآن بخور اگ اینکار نکرده 

حالا من جلو اون همه آدم یبار دروغ گفتم .دیگ روم نشد راستشو بگم خجالت کشیدم مجبور شدم دست رو قرآن بزارم بعد موقع خروج مدیرمون گفت قسم دروغ خورده باشه کلی سختی تو زندگیش می‌کشه

اون یکی دوستم ولی رفت راستشو گفت من بیشتر خجالت زده شدم 

من اون روز اینقدر حالم بد شد کل روز داشتم گریه میکردم 

از فرداش از همشون بدم آمد از ناظم کینه گرفتم چرا بامن اینکار کرد 

تاالان هم یادم میوفته خیلی ناراحت میشم 

اون لحظه حس اجبار داشتم دلم نمیخاس قسم دروغ بخورم 

تمام عمرم همش عذاب وجدان اون لحظه دارم ک چقدر گناه بزرگی کردم 

بعضی وقتا هم فک میکنم اگر اتفاق بدی برام میوفته ی دلیلش اون قسم باشه 

خدا حق الله رو می‌بخشه

توبه کن و دیگه تکراز نکن، صدقه هم به‌نظرم بهتره بدی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه کردم ازش مبلغ صدقه چقدر باشه

عزیزم مهم نَفس صدقه هست، مبلغ خیلی اهمیت نداره، من معمولاً ۵۰ تومان می‌ندازم حالا هرکی بسته به اوضاع مالیش و...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کار خودت به کنار عجب مدیر بی درایتی داشتی متاسفم براش. قسم قران واسه همچین مسئله ای اخه؟

ناظم بود بیشعور یهو قرآن برداشت آورد جلوم 

خدایش من با این سنم هنوز ک‌هنوز خیلی جاها خجالت میکشم هنوز نتونستم خجالتی نباشم 

ولی اون تو اون سن اینطوری برخورد کرد باهام  یکی دیگ ی غلطی می‌کنه قسمش‌من باید بدم

ناظم بود بیشعور یهو قرآن برداشت آورد جلوم خدایش من با این سنم هنوز ک‌هنوز خیلی جاها خجالت میکشم هنوز ...

عزیزم خدا بخشنده‌ترینِ در جهان، تازه فکر کنمم از همون اوّلش بخشیدتت چون می‌دونسته ناظمت هم مقصره کمی و هم بچه بودی

نمیدونم چی بگم

مذهبی نیستم و نمیتونم نظری درباره گناه و توبه و این چیزا بدم

ولی به عنوان انسان درک میکنم که ترسیده بودی و در هر حالت شاید اگه منم جای تو بودم چیزی نمیگفتم ، علاوه بر اینا ، قسم دادنت تو اون لحظه توسط کادر مدرسه اصلا درست نبوده

به هر حال از خدا طلب بخشش کن 

و بهش فکر نکن

زندگی همه آدما پستی و بلندی داره 

اگه اینجوری باشه که هر سختیو به یه گناه ربط بدیم که هر روز باید زانوی غم بغل بگیریم و غصه‌ی گذشته رو بخوریم

تمرکزت رو حال باشه ، یه نیم نگاه به اینده بنداز و از گذشتت درس بگیر 

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
اخه یارو دوست صمیمیتم نبوده باید احتمالم میدادی که کس دیگه ایم میاد میگه..وقتی از ته دلت انقدر پشیم ...

از رو ترس بود ک گفتم نه 

هم میترسیدم اتفاق بدی براش بیوفته 

هم میترسم دوستم واکنش بدی نشون بده 

ک هنوزم ک هنوزه آدم ترسویی هستم ت زندگیم و ریشه از بچگیم داره این ترسو بودنم 

خوب و بد و تشخیص نمیدادم سنی نداشتم ک همه چی لحظه ای شد 

از رو ترس بود ک گفتم نه هم میترسیدم اتفاق بدی براش بیوفته هم میترسم دوستم واکنش بدی نشون بده ک هنوزم ...

بهرحال زندگی پر از تجربست حتی اگه نخوای یه چیزیم تجربه کنی واست پیش میاد گذشته عم دیگه گذشته ولی انگار واست تراما شده که هنوز بهش فک میکنی

با این چیزایی که میگی به نظرم برو تراپیست

بهت حق میدم عزیزم تو یه شرایطی آدم انگار میفته رو حرفش و ناچار ادامه میده میدونم چقدر حال آدم گرفته میشه خدا خيلي مهربونه عزیزم میبخشه حتماً امان از ناظمتون ک آنقدر ببخشید بیشعور بوده بخاطر یه مساله برای دوتا بچه قرآن آورده 

نمیدونم چی بگممذهبی نیستم و نمیتونم نظری درباره گناه و توبه و این چیزا بدمولی به عنوان انسان درک میک ...

اره بعضی وقتا هم میگم اون حرف آخر مدیر ک زد رفته ت ناخداگاه ذهنم هی مرور میشه ک وقتی یادم میاد دوباره اون حس بد بهم دست میده 

و از اون موقع هم همش اتفاق بد برام میوفتاد همون سال موقع رفتن ب مدرسه رو همون پل ی مرد کثیف سینمو گرفت من شوک شدم بعد برگشت تهدیدم کرد ک اگ ب کسی چیزی بگی از بالای پل پرتت میکنم پایین تا خود مدرسه تو شوک بودم وقتی رسیدم دو ساعت فقط گریه میکردم روم نمیشد ب کسی بگم حتی ب خونوادم ک چ اتفاقی برام افتاده حتی معلمم نکرد ازم بپرسن چت شده داری گریه میکنی کاملا بی توجه بود 

تابستونش ی آسیب جسمی دیدم بشدت افسردم کرد چندین ک هنوزم ته ناخداگاهم حس میکنم آدم ناقصی هستم بخاطر اون آسیب 

بعدش ک دبیرستان رفتم اون یکسال چقدر اذیت شدم از بچه ها بگیر تا ناظم مدرسه .. ی همکلاسی بدی داشتم تحت تاثیر و اصرار اون با یکی دوست شدم عاشق ی پسری شدم یکی دوسال ک از طرف خونوادم و اون پسره اذیت شدم تو بلوغ هم بودم بدتر

همه اینا گذشت ولی حس ناقص بودنه عذابم میداد تا دانشگاه رفتم سال آخر کاردانی با یه پسری دوست شدم اون بهم تجاوز کرد بماند گ چقدر زیاد از نظر روانی آسیب دیدم دوسه سال درگیر فراموشی این اتفاق بودم گذشت درسم تموم شد رفتم سرکار همکاران عذابم میدادن . همزمان متوجه شدم مامانم خیانت می‌کنه . یکساله از نظر روانی و جسمی کم آوردم مث افسرده ها افتادم گوشه اتاق