2789
فداتشم عزیزم❤️اتفاقا هوافضا نسبت ب مکانیک واسه خانوما مناسب تره . بازم بستگی ب علاقه و توانایی خودت ...

راستش من توی اینترنت سرچ کردم درباره ی بازار کار هوا فضا بخونم

دیدم نوشته بود قد بالای ۱۶۵ میخواد 😐 برای استخدام دولتی

منم قدم کوتاهه بیشتر کار هوا فضا هم‌دولتی هستش واسه همین بیخیالش شدم 😂💔

ترمودینامیک به نظرم باحاله گرایش ارشد مکانیک هست؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا؟؟؟؟اون شاید برا شاخه هوا نوردیشه نمیدونم منم اطلاعات زیادی ندارم .

بله عزیزم هست من تقریبا ترمای آخر کارشناسی ام

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
ممنونم🤩 منم هوافضا رو دوست دارم ولی چون میگن واسه خانوما خوب نیس و بازار کارش کمه احتمالا انتخابش ن ...

عزیزم جوابت و تو صفحه سوم دادم متاسفانه نتونستم ریپ بزنم ببخشید 

واقعا؟؟؟؟اون شاید برا شاخه هوا نوردیشه نمیدونم منم اطلاعات زیادی ندارم .بله عزیزم هست من تقریبا ترما ...

نمیدونم منم تعجب کردم واقعا، ظاهرا شرایط آزمون استخدامیش بود!

ممنونم از راهنماییتون انشاالله موفق باشین😍😘

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
نمیدونم منم تعجب کردم واقعا، ظاهرا شرایط آزمون استخدامیش بود!ممنونم از راهنماییتون انشاالله موفق باش ...

اعععع من شرایطش رو داشتم ولی 🥲قدم ۱۸۵ عه

فداتشم عزیزم وظیفمه بازم هر سوالی داشتی من در خدمتت هستم عزیز دلم❤️همچنین عسلم🫂🫀

اعععع من شرایطش رو داشتم ولی 🥲قدم ۱۸۵ عهفداتشم عزیزم وظیفمه بازم هر سوالی داشتی من در خدمتت هستم عز ...

ماشاالله😍

لطف کردی عزیزم شاید بعدا بازم مزاحمت بشم قربونت❤️😁✨️

ماشاالله😍لطف کردی عزیزم شاید بعدا بازم مزاحمت بشم قربونت❤️😁✨️

ماشالله ب جونت عشقم

مراحمی گلم این چه حرفیه هرموقع اومدی قدمت رو چشام در خدمتم💋💋

ماشالله ب جونت عشقممراحمی گلم این چه حرفیه هرموقع اومدی قدمت رو چشام در خدمتم💋💋

چه مهربون😍❤️❤️💕

یل چیهباورت میشه نمیدونم🤣

یل یعنی پهلوان

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
مهربونی از خودته عروسکم لطف داری💓برات آرزوی موفقیت میکنم قشنگم🫂🫀

ممنون عزیزم انشاالله خدا بهت بهترینا رو بده مهربون💕❤️