2777
2789
ینی شیر

عه هورا ممنون

حس میکنم فرشته ی نجات اومده از رشته ی مکانیک راضی هستین؟ یکی از گزینه های منه 😅

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عه هورا ممنونحس میکنم فرشته ی نجات اومده از رشته ی مکانیک راضی هستین؟ یکی از گزینه های منه 😅

فداشتم عزیزم❤️بد نیس من دوس داشتم هوافضا بخونم ولی راضیم البته رشته ی نسبتا سختیه بازار کارشم بدک نیس

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
فداشتم عزیزم❤️بد نیس من دوس داشتم هوافضا بخونم ولی راضیم البته رشته ی نسبتا سختیه بازار کارشم بدک نی ...

ممنونم🤩 منم هوافضا رو دوست دارم ولی چون میگن واسه خانوما خوب نیس و بازار کارش کمه احتمالا انتخابش نمیکنم

مکانیک بیشتر درباره ی ساخت ماشین و رباته؟ یا چی؟ من خیلی دیدی ندارم نسبت بهش🥲😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
😂😂😂 حالا بند خدا یه چیز گفته بیخیال 😂😂 اون پسره اینقدر آقاس من خودم دلم میسوزه برم باش تو رابطه ...

آخییییییی😂چه قشنگم میگی آقاسسس

ممنونم🤩 منم هوافضا رو دوست دارم ولی چون میگن واسه خانوما خوب نیس و بازار کارش کمه احتمالا انتخابش ن ...

فداتشم عزیزم❤️اتفاقا هوافضا نسبت ب مکانیک واسه خانوما مناسب تره . بازم بستگی ب علاقه و توانایی خودت داره . شاخه های فرعیش زیاده من ترمودینامیک میخونم عزیز