2789
ینی شیر

عه هورا ممنون

حس میکنم فرشته ی نجات اومده از رشته ی مکانیک راضی هستین؟ یکی از گزینه های منه 😅

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عه هورا ممنونحس میکنم فرشته ی نجات اومده از رشته ی مکانیک راضی هستین؟ یکی از گزینه های منه 😅

فداشتم عزیزم❤️بد نیس من دوس داشتم هوافضا بخونم ولی راضیم البته رشته ی نسبتا سختیه بازار کارشم بدک نیس

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
فداشتم عزیزم❤️بد نیس من دوس داشتم هوافضا بخونم ولی راضیم البته رشته ی نسبتا سختیه بازار کارشم بدک نی ...

ممنونم🤩 منم هوافضا رو دوست دارم ولی چون میگن واسه خانوما خوب نیس و بازار کارش کمه احتمالا انتخابش نمیکنم

مکانیک بیشتر درباره ی ساخت ماشین و رباته؟ یا چی؟ من خیلی دیدی ندارم نسبت بهش🥲😁

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
😂😂😂 حالا بند خدا یه چیز گفته بیخیال 😂😂 اون پسره اینقدر آقاس من خودم دلم میسوزه برم باش تو رابطه ...

آخییییییی😂چه قشنگم میگی آقاسسس

ممنونم🤩 منم هوافضا رو دوست دارم ولی چون میگن واسه خانوما خوب نیس و بازار کارش کمه احتمالا انتخابش ن ...

فداتشم عزیزم❤️اتفاقا هوافضا نسبت ب مکانیک واسه خانوما مناسب تره . بازم بستگی ب علاقه و توانایی خودت داره . شاخه های فرعیش زیاده من ترمودینامیک میخونم عزیز