2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

145 بازدید | 14 پست

افسردگی شدید و مشکلات جسمی و خانوادگی و ترس از تنهایی خوابیدن و نبود پارتنر (رابطه سالم)نبود رفیق هیچی من از سایه خودمم میترسم نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشکری نکن منم تا چندماه پیش اینجوری بودم الان که بدبخت شدیم فهمیدم ناشکری میکردم زندگی به هر حال سخ ...

میترسم یه شبایی بخوابم حس میکنم کسی تو اتاقم تنها میشم سکوت منو روانی میکنه خیلی ترسناکن آدما ...‌‌

من پول نیس شغلم نمیشه یه شغلی به ذهنم رسیده البته

من پول نیست رفتم سر کار اخراج شدم از یه رابطی جدی زدم بگیرم خانواده سمی،کنکور،رفیق های حسود،بی کسی،بی پولی پر خوری عصبی 

همچیم داره به فنا میره امسال سال نحسی بود برام واقعا 

من پول نیست رفتم سر کار اخراج شدم از یه رابطی جدی زدم بگیرم خانواده سمی،کنکور،رفیق های حسود،بی کسی،ب ...

خانواذه منم سمین ؤلی تو سنت کمه هجده ایی ببین بشین پول دربیار فقط من فسیلم باید هم درس بخونم هم یه پولی 

میترسم یه شبایی بخوابم حس میکنم کسی تو اتاقم تنها میشم سکوت منو روانی میکنه خیلی ترسناکن آدما ...‌‌

خب چی بهت آرامش میده اون کار رو انجام بده موسیقی گوش کن یا کتاب بخون یا پاشو برقص یا اگه ایمان داری آیت الکرسی بخون و کار های اینچنینی دیگه زندگی دو روزه خودتو شکنجه نکن.اتفاقی برات افتاده که فکر میکنی آدما ترسناکن؟

خب چی بهت آرامش میده اون کار رو انجام بده موسیقی گوش کن یا کتاب بخون یا پاشو برقص یا اگه ایمان داری ...

نمیدونم الان شبه نمیتونم راجع بهشحرف بزنم حتی از دستامم میترسم با اینکه ترسناک نیستن 

من پول نیست رفتم سر کار اخراج شدم از یه رابطی جدی زدم بگیرم خانواده سمی،کنکور،رفیق های حسود،بی کسی،ب ...

منم دقیقا همین شرایط رو دارم الانم منتظر جواب کنکورم ولی اتفاقاتی سرمون اومده که آرزو میکنم به شرایط قبلیم برگردم فقط که میشه حس و حال الان تو ناشکری نکن تلاش کن بجنگ زندگی سختی داره حداقل امید داری تو

داستان چیه چرا مسلمون نیستی؟

چون الان اکثریت میگن اینجور چیزا خرافاته بهت گفتم مسلمان نیستم که بدونی بخاطر تعصب نگفتم آیت الکرسی بخونی من خودم اگر آیت الکرسی نبود تا الان سکته کرده بودم ننی تونستم ادامه بدم