2777
2789
عنوان

آبله میمون

443 بازدید | 13 پست

سلام خانما روی صورت مادرم پر از دونه و تاول قرمز شده دارم سکته میکنم از ترس چون چند شب بود پیشش میخوابیدم😭😭😭💔

به نظرتون آبله میمون هست ۱۰۰ درصد یا میتونه چیز دیگه ای هم باشه؟! (قبلا چند سال پیش آبله مرغون رو گرفته بود)

به خدا از ترس ضربان قلبم رفته بالا دارم سکته میکنم دست چپم بی حسه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید آلرژیه یا کهیر یا زونا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای قبلا آبله مرغون گرفته ممکنه زونا باشه الان؟و اینکه زونا هم واگیر داره؟!

زونا بی نهایت بدن درد داره

تاول هاش ابکی هست میترکه

زونا نیست

شاید حساسیته

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اصفهان😭😭💔

خبری نیس، کلا تو ایران نیس یه مورد مشکوک دیده بودن اونم تو تهران بود اصفهان خبری نیس نگران نباش ایشالا که خیره 

بازم برا اطمینان تو‌ گوگل بزن عکسای آبله میمونو ببین مقایسه کن شاید التهابی چیزیه

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
مطمئنیییی شاید زائرا با خودشون آورده باشنننناشکام بند نمیاد 😭

از حیوان منتقل میشه. از انسان به انسان کمتر و  از طریق رابطه جنسی با فرد آلوده.

مطمئن باشید آبله میمون نیست نگران نباش

وای قبلا آبله مرغون گرفته ممکنه زونا باشه الان؟و اینکه زونا هم واگیر داره؟!

ممکنه.. 

تا اونجایی ک میدونم نه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببخشیدا ولی بیشتر نگران خودتی تا مامانت😂💔💔

اتفاقا به خاطر اونم خیلییی نگرانم ولی سیستم ایمنی او خیلی قوی تر از منه

من قشنگ تو کرونا تا دم مرگ رفتم ولی مامان بابام انگار نه انگار🥺

برای همین سر خودم خیلییی میترسم