2821
2789
عنوان

شوهرم میگه

956 بازدید | 12 پست

یکم دیرتر برو خانه پدرت من آشپزی بلد نیستم 

دوست دارم یک ماه خانه خودم باشم بیست روز خانه پدرم 

به مادرم گفتم یه هفته دیگه میام پس اما شوهرم گفت بنظرم یکم دیرتر برو دیگه باهاش لج کردم گفتم بیخیال باشه نمیرم حالتی گفتم که یعنی بخاطر حرف تو نرفتم 

گفت نه برو یکم زوتر بیا پس 

بنظرتون برم یا نرم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با اسنپ فود اشناش کن

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

خودش اسنپ فودو اختراع کرده😂اما هی میگه طاقتم نمیگیره لباسام اتو نیستن

اووو 

خودش اتو بزنه

مامانم تو این ۳۵ سال زندگی یه دفعه لباس بابامو اتو نزده

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

دو شهر جدا هستید ؟ واقعا بیست روز بخوای شوهرتو ول کنی به امان خدا جالب نیست

اره 

۶۰۰کیلومتر از خانوادم دورم 

اینجا هم غریبیم 

خانه مادرشوهرمم پیش خانه پدرم هستن

اووو خودش اتو بزنهمامانم تو این ۳۵ سال زندگی یه دفعه لباس بابامو اتو نزده

بخدا حوصله اتو لباسای خودمو ندارم 

لباس آقااا باید همیشه اتوکشیده باشه وگرنه نمیپوشه

اره ۶۰۰کیلومتر از خانوادم دورم اینجا هم غریبیم خانه مادرشوهرمم پیش خانه پدرم هستن

میدونم مساله تنهایی و دلتنگی و این حرفا رو . ولی واقعا این حضور نیمه حضوریت در زندگی به زندگیت اسیب میزنه به مرور . امروز شوهرت غذا رو بهانه کرده و حرفشو زده ‌ ولی قطعا همه ابعاد زندگیتو تحت تاثیر قرار میده . خیلی زیاده بیست روز هی یه ماه خونه ات باشی بیست روز بری . ادم یاد کارمندای اقماری میفته .‌ این سبک زندگی رو بپذیر و توی شهر خودت سرگرمی بساز که کمتر دلتنگ خونه پدری بشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میدونم مساله تنهایی و دلتنگی و این حرفا رو . ولی واقعا این حضور نیمه حضوریت در زندگی به زندگیت اسیب ...

درست میگید 

اخه خانه پدرم بهم انرژی میده میرم ومیام 

خیلی خوش میگذره اونجا 

خانه خودم خیلی ساکته 

زمان زیاد شوهرتون تنها نزار،نهایت یه هفته بمون،اون شهری که زندگی می‌کنی یه از یا سرگرمی برای خودت پی ...

هیچ سرگرمی اندازه خانه پدرم بهم خوش نمیگذره اخه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز