2777
2789
عنوان

کار بد شوهرم

288 بازدید | 13 پست

شوهرم محل کارش یه شهر دیگه س تو عقدیم من شهر اصالت خودمون با خانواده اون تنهاست اونجا کار می‌کنه تعهد داره بعد یکسره سر کاره همش می‌دوه برا پول همش نگران عروسی و خونه آینده مونه ماهی یبار‌شاید بیاد شهرموم تازه اونم میگه خرجم بالا می‌ره نیام بهتره اما من نمیتونم دیگه انقد دوریو تحمل کنم آخه این چه ازدواج یه خیلی دوریم ازهم نمیتونم دو شیفت سر کاره زنگم میزنم خیلی نمیتونم حرف بزنیم دلم یجوره میگه از دل برود هر آنکه از دیده برفت همش حس میکنم با کسیه ولی می‌دونم اهل خیانت نیست خیلی حس بدی دارم تو محل کارم مردا هستن بخدا من اونا رو از شوهرم دارم بیشتر میبینم چه زندگی ایه آخه؟دلم میخواد یبار یکی منو باهاش ببینه هیچوقت نیست حس میکنم شوهر ندارم یکسره هم خسته س خیلی دور شدیم ازهم امشب همش گریه میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف دل منو زدی 

شوهرم همش میگه من نمیتونم یک روز بیشتر در ماه پیش زن و بچه باشم حوصله م سر میره 

ولی از صبح شش تا ده شب پیش همکارهای خانمش هست و حوصله داره براشون 

خدایی اینطور مردی تا آخر عمر ادامه میده و شما همش تنهایی میری پارک و بازار و مهمونی و افسرده میشی 

حرف دل منو زدی شوهرم همش میگه من نمیتونم یک روز بیشتر در ماه پیش زن و بچه باشم حوصله م سر میره ولی ا ...

نه اون اینجوری نیس ولی همش میگه یه روزم نباید از دست بدم باید پول دربیارم خرج عروسی مون هست خونه هست فلان بهمان

نه دقیقا به اینجاش فکر نکرده بودم نمی‌دونستم قراره این جور شه

خوب دیگه عزیزم اگه از اول قبول کردید یکمدصبوررباشید اونم از مجبوری سرکاره  و نمیتونه حرف بزنه پی خوشگزرونی که نرفته .من همسر خودمم کارش زیاده و اکثرن خونه نیست سخته ولی تو این اوضاع اقتصادی واقعا مردادمجبورن ساعت کاریشون زیاد باشه .