2777
2789
عنوان

پیش دبستانی یک

83 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

کیا بچشونو پیش یک فرستادن راضی بودین؟؟؟

پسرم خیلی تو خونه حوصلش سرمیره گفتم امسال بفرستمش پیش یک که حداقل یه چند ساعتی مشغول باشه

علاقه هم داره و بچه ی اجتماعی هم هست به نظرتون زده نمیشه بعدها

شوهرم میگه بذار یک سال دیگه تو خونه استراحت کنه بعد ها زده نشه از مدرسه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

هفته ای سه جلسه رفت بقیه روزها رو کلاسهای متفرقه گذاشتم 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
هفته ای سه جلسه رفت بقیه روزها رو کلاسهای متفرقه گذاشتم

شوهر منم میگه جای پیش ببرش باشگاه یا کلاسای متفرقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم میگه جای پیش ببرش باشگاه یا کلاسای متفرقه

هر دوش یه مزایایی دارن کلاسای متفرقه بذاری میتونی گلچین کنی بنا به علاقه ی بچتون آموزش ببینه مهد بذاری بچه نظم یاد میگیره اونجا بازی های مختلف میکنن اجتماعی تر میشه مهارت ارتباط جمعیش بیشتر میشه سرش گرم میشه مخصوصا که میگین اجتماعی هست و دوست داره خودتونم وقتتون آزاد میشه به علایق خودتون میرسید من که جفتشو قاطی کردم خیلی راضی بودم الانم که میره پیش دو روزشماری میکنه شروع بشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
هر دوش یه مزایایی دارن کلاسای متفرقه بذاری میتونی گلچین کنی بنا به علاقه ی بچتون آموزش ببینه مهد بذا ...

به سلامتی انشاءالله عزیزم

خدا براتون حفظش بکنه

منم شاید همون ۳ روز در هفته ببرمش پیش ۱ و روزای دیگه به قول شما کلاسایی که بهشون علاقه داره

ممنونم از راهنماییتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی انشاءالله عزیزمخدا براتون حفظش بکنهمنم شاید همون ۳ روز در هفته ببرمش پیش ۱ و روزای دیگه به ...

خواهش میکنم ممنونم فقط مهدشو جویا بشین خوب باشه مهد حوالی مهر ماه بیشتر مسئول نگه داری بچه هان یه مهد آموزشی خوب با اخلاق پیدا کنین بچه بدتر زده نشه، ان شاالله بهش خوش بگذره

خواهش میکنم ممنونم فقط مهدشو جویا بشین خوب باشه مهد حوالی مهر ماه بیشتر مسئول نگه داری بچه هان یه مه ...

ممنون عزیزم

چشم حتما همین کارو میکنم

انشاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35