2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شبی ک داداشم بیمارستان بود ۳۵کیلومتر ساعت دو نیمه شب درانندگی کردم اومدم خونه فرداش ساعت ۸ برگشتم پیشش

چون تو بخش مردان ک بستریش کردن همش مردای لات بودن و چشم چرون بودن میگف تو اینجا نمون برو خونه

یبار ساعت ۱۲شب زدم به جاده ،پسرم۴سالش بود 

آخه همسرم ماشین باری داره خراب شده بود دوساعت فاصله داشت تا شهر 

زنگ زد بیا دنبالم،هیچ ماشینی برم نمیداره 

باید می اومد و مکانیک میبرد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

من ۲۴ سالمه و تا دلت بخواد رانندگی کردم😂

به چندمورد بستگی داره سوال شما

بستگی داره چه جاده ای باشه، مثلا ی جاده بیابون نباشه😐

جاده سراسری باشه خب اوکیه 

بعد با اون سرعت ۸۰ تا ۱۰۰ تا میخوان چیکار کنن تو جاده

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
من ۲۴ سالمه و تا دلت بخواد رانندگی کردم😂به چندمورد بستگی داره سوال شمابستگی داره چه جاده ای باشه، م ...

ماشینه خوب 

پنچری داره،خرابی داره  

پمپ بنزین رفتن داره

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ماشینه خوب پنچری داره،خرابی داره پمپ بنزین رفتن داره

پمپ بنزین که افراد مشخصی اونجا هستن و دوربین هم داره

بعد خرابی و اینا هم یهو اصولا پیش نمیاد مگر اینکه ماشین پنچر اینا بخواد بشه ولی اگه مسیر مثلا جاده شمال باشه هر شهر با شهر بعدی نهایتا یک ساعت فاصلع داره و اینجور نیست بیابون باشه و ادم گیر کنه یا اتفاقی بخواد بیوفته راهزن اینا ندارن اینجور جاده های سراسری

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸