2777
2789
عنوان

مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 98 پست
کاش از اون زنا میشد از اون زنا چند درجه داغونتره

نمی‌دونم چرا خندم گرفت😂🙏

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببین من واقعا سنم کمه و باتوجه به روحیات مامان بابای خودم تونستم تنظیم کنم این زندگی رو اونم با چند ...

من ک امیدی ندارم فک نکنم حل شذنی باشه 

داداشم ب قدری داغونه ک تو خونه ی سزه راه مبره 😐💔

فقط امیدم ب خداست ک با معجزه زندگیه مارو درست کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته ولی خب کم کم باید درستش کنی تا کی این وضعیتت

باشه یهویی هم که هیچی درست نمیشه

سعی کن یکم مختصر تر جواب بدی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من ک امیدی ندارم فک نکنم حل شذنی باشه داداشم ب قدری داغونه ک تو خونه ی سزه راه مبره 😐💔فقط امیدم ب ...

خدا گفته شما یه حرکتی بزن برکتش با من وقتی مادرتو داداشت نخوان که درمان شن هیچ معجزه ای رخ نمیده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو با دختر بودنت میتونی خودتو قانع کنیولی من آخه پسرم ب قرآن مبخام خودمو یکیم از دستش

سلام خدا قوت .دختر پسر نداره.دخترم تو جامعه بی‌ادبانه بعد شاغل می شه واسه دخترم نباید فضا را بست.باید باکمک خانواده پیش رفت چه دختر چه پسر.

ب خدا من حس مبکنم مریضه روانی حتی از مریضی جسمی هم بدتره 😐من خودمم گاهی اوقات رد مبدم خندم میگیره � ...

صددرصد همینطوره

خدا گفته شما یه حرکتی بزن برکتش با من وقتی مادرتو داداشت نخوان که درمان شن هیچ معجزه ای رخ نمیده

ننم دلش میخاد ما همگی بسیج شیم و ب اختیاره این زندگی کنیم 

با داداشم باورت میشه اصن زیاد حرف نمیزنم؟؟ 

هر موقع میبینمش عذاب میکشم 

هر موقع من مبخام برم بیرون یهو میبینم پشت سزم راه افتاده میگه منم باهات میام😐😐منم مبگم نه من جایی مبرم نمیشه بیای 😐😐 ب قرآن فقط این عذابه واسم 😐💔

سخته ولی خب کم کم باید درستش کنی تا کی این وضعیتتباشه یهویی هم که هیچی درست نمیشهسعی کن یکم مختصر تر ...

اینایی ک توضیح مبدم تارا مختصرسه 

بخام کامل بگم ک بابد چند ساعت فقط تایپ کنم 🤦

ننم دلش میخاد ما همگی بسیج شیم و ب اختیاره این زندگی کنیم با داداشم باورت میشه اصن زیاد حرف نمیزنم؟؟ ...

دیدی گفتم شما هم تقصیر کاری باید همراه باشی با داداشت برای درمانش همینطوری نمیشه که خدا معجزه کنه واستون گناه داره اینو بدون سربلندی داداشت سربلندی توسعه و ذلت داداشت هم دلت تو پس کمکش کن 

ب قرآن انقد حرکت زدم ک دبگه... 

حتی گاهی اوقات ب ننم کوفع بازار رفتن پول میذم میگم ببر خرج کن بلکه دلش ب دست بیاد. باز دو روز بعد میبینی هر چی از دهنش میاد بم میگه 

دیدی گفتم شما هم تقصیر کاری باید همراه باشی با داداشت برای درمانش همینطوری نمیشه که خدا معجزه کنه وا ...

ب قرآن آخه من خیلی کمک کذدم بش 

کمک بیشتر  از این ک با خودم میبرمش سزه کار مبگم داداش برو فلان کارو کن بار میبینم یک ساعت زل زده و هنگ کرده و زل زده ب یجا 😐💔

ب قرآن آخه من خیلی کمک کذدم بش کمک بیشتر از این ک با خودم میبرمش سزه کار مبگم داداش برو فلان کارو ک ...

اینا رو باور کن یه مشاور بهتر از نینی سایتیا می‌تونه بشنوه و شاید به اختلالی چیزی داره داداشت گناه داره جوونیشو حیف نکنین

دیدی گفتم شما هم تقصیر کاری باید همراه باشی با داداشت برای درمانش همینطوری نمیشه که خدا معجزه کنه وا ...

انقد بهش کمک کذدم ک ب این نتیجه رسیدم ک این خودش دلش نمبخاد درست شه و رهاش کذدم 

حتی گاهی اوقات میاد ب من میگه داداش برام نت بخر. این حرفو میگه ب جای اون من دلم مبخاد از خجالت آب شم تو زمین برم 

آخه جوونه 26 ساله باید ب داداش کوچبک بگه بزرام نت بخر؟؟ 

اینایی ک توضیح مبدم تارا مختصرسه بخام کامل بگم ک بابد چند ساعت فقط تایپ کنم 🤦

میفهممت

من میگم یعنی بیرون رفتنی سعی کن جوابشو کوتاه بدی بعد بزنی بیرون

نباید زیادی توجه کنی

حرفیم زد خیلی خودتو ناراحت نکن بهترین راه کم توجهیه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲