2821
2789
در چه موردی عزیزم

من ماه قبل 20شهريور پریود شدم ده روز بعدش نزدیکی مشکوک داشتم ک احتمالش خیلی کم بود 3 روز بعدش باز نزدیکی داشتم ک داخل واژن ریخت و صبحش قرص اورژانسی خوردم بعد از قرص اورژانسی باز نزدیکی داشتیم و 11 روز میگذره پریود نشدم.یعنی حامله ام😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد از قرص اورژانسی باز بدون جلوگیری نزدیکی داشتی؟

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟
اره😢

اگه پریودت همیشه منظم بوده و سابقه عقب انداختن نداشتی احتمال بارداری هست..فردا بی بی چک بزن اگه باشی حتمن نشون میده الان

دختر قشنگم ثمره عشق من و بابایی دوستت دارم👨‍👩‍👧 لطفا برای سلامتی دخترم و سالم و صالح بودنش یه صلوات بفرستین💟
اگه پریودت همیشه منظم بوده و سابقه عقب انداختن نداشتی احتمال بارداری هست..فردا بی بی چک بزن اگه باشی ...

دعا کنید منفی باشه و پریود شم🙏ممنون از راهنماییتون

دعا کنید منفی باشه و پریود شم🙏ممنون از راهنماییتون

ان شاءالله هرچی صلاحه همون بشه😍

اگه حامله بودی خداتوشکرکن.وهیچ دارویی واسه سقط استفاده نکن که خیلی خطرناکه وممکنه هیچوقت مادرنشی.اگه تست دادی وباردارنبودی احتیاط کن چون درصد خطاش تواین هفته اول ودوم تا سوم زیاده وبعضی هارومنفی نشون میده.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792