2777
2789
عنوان

مدل لباس مجلسی

354 بازدید | 19 پست

دوستان چندتا اگهی مدل لباس شدن دیدم نمیدونم برم نرم بدون چهره هستش لباس مجلسیه خانواده نه خیلی روشنفکرن نه خیلی مذهبی متوسطن و سر گناه بودنشو اینا حساس نیستن ولی خودم سر اینکه لباس خیلی دیگه باز باشه و اینا یکم حساسم از طرفیم پولش خوبه ماهی ۱۸ تومن میشه راحت میخواستم بدونم اینکه بدون چهره هم باشه باز گناهه؟:)

به هرحال لباس مجلسیه دیگه و خب بازه من تاحالا پاچه شلوارمم بالا نزدم نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️😂

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

احتمالا اگه عکاس زن باشه گناه نیست چون توی اسلام میگن عکس گناه نیست! تا جایی که یادمهاگه مطمئنی بهشو ...

اون عکسو ک برا درو دیوار نمیگیره یکی قراره ببینه حالا یا زنه یا مرد 

و اینکه دختر خوب اینکارو نکن مطمئن باش اگ از گناه دوری کردی خدا پاداش عملتو بهت میده

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
عکسی که چهره معلوم نباشه گناه نیست ، ضمن اینکه لباس مجلسیه نه خدای نکرده فیلم پ و ر ن!

خوشم میاد همه فتوا میدن برا خودشون چیزی نگین ک تو گناهش شما هم شریک باشید 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻