2777
2789
عنوان

کالری شماری

52 بازدید | 7 پست

خانومایی ک کالری شماری میکنید اگه مثلا عصر با ورزش ۳۰۰ کالری ازاد کنید ، و توی برنامه کالری شمارتون بهتون بگه میتونید ۳۰۰ کالری اضافه بخورید، شما همین مقدارو اضافه مثلا شام میخورید؟؟؟ یا نه؟ اگه بخوریم لاغر میشیم یانه؟ 

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

من کالری سنجی کردم 

ببین مثلا برنامه میگ تا ۱۲۰۰مثلا میتونی بخوری تو ۱۲۰۰ رو خوردی ۳۰۰تا ورزش کردی پس ۳۰۰دیگ جا داری بازم بخوری و طبق برنامه هستی اما اگ همونو نخوری عالیه 

من خودم هروقت خ گشنم بود یا اذیت بودم با ورزش ولس غذام جا خالی میکردم اما سرعتم کم میشد 

تو ۴ماه ۱۶کیلو کم کردم بدون شل شدن پوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم نه پیاده روی هام رو انجام میدم ولی حساب نمیکنم

اها مرسی عزیزم . پس منم دیگه حساب نمیکنم

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
من دوماه پیش ۶۶ بودن الان ۶۱

عالیه عزیزم موفق باشی😍

من کالری سنجی کردم ببین مثلا برنامه میگ تا ۱۲۰۰مثلا میتونی بخوری تو ۱۲۰۰ رو خوردی ۳۰۰تا ورزش کردی پس ...

ماهی ۴ کیلو کجاش کم سرعته دختر😂عالی پیش رفتی😍