2777
2789
نه چرا پشیمون باشم خدا رو شکر به آرزوم رسیدم☺️ان شاءالله شما هم می رسی،درسته مرد خوب سخت پیدا میشه و ...

۳۰سالمه تا الان مقاومت کردم😄😄ولی بچه میخوام

آره ترسناک شدن نمیشه اعتماد کرد

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

باید درامد و وضع مالی خوبی داشته باشی فکر کنم

اینقدر شرایط سختی دارد،  چند سال باید تو نوبت باشی ومنتظر

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰سالمه تا الان مقاومت کردم😄😄ولی بچه میخوامآره ترسناک شدن نمیشه اعتماد کرد

عزیزم،انقد نگران نباش آدم خوب پیدا میشه سخت نگیر قبلش خوب باهاش آشنا شو وقت بذار برای شناخت طرف مقابلت، خدا کمک می کنه و مراقبته،به خودش بسپار بهترین رو برات رقم می زنه.

عزیزم،انقد نگران نباش آدم خوب پیدا میشه سخت نگیر قبلش خوب باهاش آشنا شو وقت بذار برای شناخت طرف مقاب ...

فدات شم عزیزم

هرچی خدا بخواد💗

من تو روستام اما اهدافم و طرز فکرم شبیه دخترای اسنجا نیست اصلا،بنابراین نمیخوام تو روستا ازدواج کنم و بیرون روستا هم کسی منو نمیشناسه که بخواد معرفی کنه تا آشنا بشم

بله درنظر دارم چندماه آشنایی و مشاوره قبل ازدواج و...

من که راضی راضیم. قبل ازدواج باید چشمها رو وا کرد بعد ازدواج بست

خداروشکر،چقدر خوشحالم که حالت خوبه و راضی هستی😍🥰خوشبخت باشی و پایدار

چکار کردی برای شناخت بهتر؟

مشاوره قبل ازدواج رفتی؟

خداروشکر،چقدر خوشحالم که حالت خوبه و راضی هستی😍🥰خوشبخت باشی و پایدارچکار کردی برای شناخت بهتر؟مشاو ...

مرسی عزیزم، مشاوره نرفتم ولی غیر 4 ماه آشنایی اولیه 9 ماه نامزد بودیم بدون محرمیت، اینطور شناخت راحت تره، خدا هم کمک کرد بهم 

جان و جهان من تویی

مرسی عزیزم، مشاوره نرفتم ولی غیر 4 ماه آشنایی اولیه 9 ماه نامزد بودیم بدون محرمیت، اینطور شناخت راحت ...

آفرین کار خوبی کردی محرم نشدی،چون انتظارات و توقعات بالاتر میره و شناخت اصلی به حاشیه کشیده میشه

آفرین کار خوبی کردی محرم نشدی،چون انتظارات و توقعات بالاتر میره و شناخت اصلی به حاشیه کشیده میشه

والا از لطف و درایت پدر و مادرم بود وگرنه من خیلی دوست داشتم محرم بشیم   

جان و جهان من تویی