2777
2789

من نه معلمی نه کسی بهم گفته مفهومی خوندن چجوریه 

هیچی ازش نمی‌دونم

کسی هست بهم بگه مفهومی خوندن دقیقا یعنی چی؟

چطوریه؟

چجوری باید یادش بگیرم؟

خواهش میکنم جواب بدین

فن ایلول اردم ( rich girl) 🩺✨ 🦦

یعنی چیزی که میخونی رو درک کنی تو ذهنت متوجهش بشی نه اینکه فقط حفظش کنی

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلمات رو حفظ نکن

قشنگ با معنی و فهم اون و بخون

مثلا درس جامعه شناسی نباید با حفظ کلمات انتظار درصد خوب و نمره خوب داشت بای مفهومی خوند

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ببین عزیزم حفظی خوندن(برای جاخالی یا تست)

ولی مفهومی خوندن(برای تشریحی) یعنی کلمه به کلمه حفظ نکنی کلمات کلیدی متن و کلیت و مفهومشو بفهمی و بتونی توضیح بدی 

یعنی عمیق بخون

مثلا توی درس هایی مثل ریاضی اگه اعداد و حتی مدل سوال یکم عوض شد بازم بتونی حلش کنی

اگه فقط حفظ کرده باشی نمیتونی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

عزیزم مفهومی خوندن یعنی عمقی خوندن‌

ببین وقتی یکی میگه مفهومی بخون یعنی کامللل بخونم عمق مطلبو بخون بفهم منظورش چیه 

ن اینکه فقد حفظ کن 

مثلا ت‌ یه سوال رو ب‌روته اگ‌حفظ کنی فقد حفظ کردی فوقش دو س روز یادت بمونه 

ولی وقتی مفهومی و عمقی بخونی ماه ها تو مغزت میمونه و هدفشو از گفتن میفهمی 

معنیشو درک میکنی می‌دونی داره چی میگه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲