2777
2789
عنوان

رابطه تو عقد

9110 بازدید | 149 پست

من حدود یکساله عقدم ولی دلم نمیخواد تو عقد رابطه داشته باشم چون اینجور ک معلومه یسال دیگ باید عقد بمونم 

حس می‌کنم رابطه تو عقد باعث میشه مردا تلاشی ک باید بکنن رو نکنن خرشون از پل میگذره و اخلاقشون هم عوض میشه ترس از بارداری هم یطرف دیگه 

تو این مدت هزارتا بهونه آوردم تا این کارو نکنیم چن بار هم دعوامون شد 

نظرتون راجع ب رابطه ی کامل تو عقد چیه؟

رابطه داریم ولی کامل نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوران عقد تو ایران واسه شناخته

اگر از اونا نیستی بگی طرفم بدرد نخور از آب در اومد ولی چون رابطه داشتم نمیتونم جدا شم خب مشکلی نداره رابطه ولی اگه این چیزا واست مهمه 

پس خود دار باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من چون هفت هشت ساله میشناسمش ، مشکلی نداشتم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞

خوبه ک خودت تحملت بالاس آفرین 

من میبودم نمیتونستم واقعا

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

شناخت شما از ایشون مهمه ...اگر مرد بی جنبه و هوچی گر و فرافکن نیست و آدم درست و حسابی هست، اشکالی نداره...

ولی مردانی که بی جنبه هستند، تقی به توقی میخوره این رو میزنن تو صورتت ...

توصیه به برقرار نکردن رابطه به خاطر اخلاق مردهاست وگرنه محرم هستین دیگه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما رابطه داشتیم 

ببخشید اینقدر واضح میگم ولی من نمیدونستم یهویی شوهرم انجام داد

وگرنه من تا آخرِ عقد نمیذاشتم 

البته شوهرم اخلاقش عوض نشد و تلاشش هم کرد ولی آدما با هم متفاوتن ترس از بارداری هم‌وحشتناکه

من مخالفشم راستش

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕