2777
2789
عنوان

بابام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 48 پست
دیگه چی میخواست ازت؟؟

پزشکی😐

منطق مسخرشون این بود که اگه دکتر شدی فقط یه چیزی شدی

اگرچه من از رشته تجربی متنفر بودم و به زور فرستادنم اما همین فرهنگیان هم خواسته خودشون بود چون میدیدن من رشته های پیرا رو دوست نداشتم

الان ۶ سال از اون روزا میگذره هنوز گاهی وسط حرفاشون میگن تو هم که نتیجه ای نگرفتی یا هیچی نشدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم آخه خیلی محدودیت داره مهندسی و پزشکی خیلی بنظرم بالاترن

به نظر منم هم حقوقش کمه هم محدودیتش بالاعه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لعنت بهت🤣🤣🤣🤣

مشکل اینجاست الانم مامانم میگه 

این بیچاره بدبخت چه جوری گول خورد تو رو با این اخلاق سگیت گرفت خدا میدونه 

یه بارم به شوهرم میگفت بزن دهنش ادمش کن 

منو میگفت ،🥴🤣😭😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم راضی هستی؟ درساش چجوریه به درد میخوره؟ جو دانشگاه چی

مبارک باشه ،درس هاش که نسبت به بقیه رشته ها راحت تره چون با بچه ها هم سروکار داریم جو قشنگی داره درس هاش اگه خودت بهشون اهمیت بدی بعضی هاشون واقعا جالب و کاربردی ان البته استاد هم مهمه بعضی استادا خیلی خوبن جو دانشگاه هم قطعا چون فرهنگیانه نسبت به سایر دانشگاه ها سخت گیر ترن باید مواظب باشی هم تو دانشگاه هم توی فضای مجزای عکس پروفایل بی حجاب اینا نزاری و...