2777
2789

بچه ها من یادمه ترم اول دانشگاه بودم .😥

سر کلاس نقشه۱ بودیم سر این کلاسا چون کشیدنیه استاد میاد بالا سرمون نگاه میکنه کمک میکنه و اینا

بچه ها من عادت دارم برای تمرکز آدامس میجوم دو تا آدامس خرسی رو قشنگ سر کلاس تو دهنم بود 

بعد یه قسمت درسو مشکل داشتم استادو صدا کردم اونم بنده خدا اومد جلو گفت مشکلتون چیه

منننننننهههه احمقققق داشتم با آدامس حرف میزدم یهووووووووو آدامسه با اوننننن حجم از دهنم پرت شد قشنگ افتاد روی لپه استاد با دو کیلو تتتتففف😢😢😢😢😢😢

بعد از صورتش لیز خورد افتاد رو کتابم 

با یه حالت چندش آور صورتشو پاک کرد و رفتتتت 😂😂😂😂😂😥😥😥😢😢😢😢

در حدی بد بود که اومدم کتابمو پاک کنم اون نوشته هام خراب میشدن رنگ پس میدادن 😆😆😆😆😅😅😅😅😥😥😥😢😢😢

بعد استادو بچه ها از اون به بعد صدا میکردن دیگه نمیرفت نزدیکشون همونجا پاتخته از دور توضیح میداد هنوزم که ترم اخرمه نگام میکنه بهم میخندددده 😭😭😭😭😭😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃

هووووووف شرمنده ام بخدا شرمنده ام 

اونایی که منو از روی این خاطره شناختین بیاین بگین 😶😶😶😥😥😥😥

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
حالا نمره خوبی بهت داد

😅😅😅😅😅نه متوسط داد

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه تو همون دخدر تف تفوعه هستی   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اه تو همون دخدر تف تفوعه هستی    

آره خودمم😢😓😂😂

دامادمون رفته بود حموم من نمیدونستم از راه رسیدم رفتم تو حمام ی دفعه دیدم لخت وایساده جیغ زدم فرار ...

😅😅😅😅😅😅😅

من بودم کلا حذف میکردم اون درسو  دیگه باهاش کلاس برنمیداشتم از خجالتم😥

گند زدم 😢