maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 عنوان عمل فتق نوزاد 236 بازدید | 17 پست سلام دوستان پسرم عمل داره سه ماهشه نگرانشم کسی تجربه ای داره از این عمل؟ 1403/06/02 | 21:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_هستم۷۶ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4066 نگران نباش اصلا سخت نیست کلا عملش زیر نیم ساعت طول میکشه نهایت یه ساعت بعدشم خونه اید در آرامش و سلامتی🩷
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 ن عزیزم نگران نباش خواهرم تونوزادی پسرش دو تا فتق داشت عمل کرد همون عمل گفتیم ختنه هم کنه که بیهوشهفقط موقع پانسمان عوض کردن همه جاش پانسمان بود بچم
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 ن عزیزم نگران نباش خواهرم تونوزادی پسرش دو تا فتق داشت عمل کرد همون عمل گفتیم ختنه هم کنه که بیهوش ... عهمنم گفتم ختنه هم براش انجام بده عزیزم🥺🥺🥺خیلی اذیت شد؟
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 نگران نباش اصلا سخت نیست کلا عملش زیر نیم ساعت طول میکشه نهایت یه ساعت بعدشم خونه اید در آرامش و سلا ... ممنون عزیزم خیلی نگرانشم خداروشکر 🙏🏻
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 ن عزیزم نگران نباش خواهرم تونوزادی پسرش دو تا فتق داشت عمل کرد همون عمل گفتیم ختنه هم کنه که بیهوش ... برای فتق که عمل سختی نیست ختنه هم که بیهوشه بهتر از پسر خود من چیزی نمیفهمه پسر من کولاک کرد فقط شست و شو سخت بود یه پانسمان که روی اونجاش بود دو طرف هم فتق عمل کرده بود اوناهم پانسمان
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 برای فتق که عمل سختی نیست ختنه هم که بیهوشه بهتر از پسر خود من چیزی نمیفهمه پسر من کولاک کرد فقط شس ... پسر بزرگ منم ختنه شد خییییلی جیغ زد و اذیت شد تا چندروز گریه میکرد خواهرزادت عزیزم؟
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 پسر بزرگ منم ختنه شد خییییلی جیغ زد و اذیت شد تا چندروز گریه میکرد خواهرزادت عزیزم؟ بعد عمل گریه کرد جیش اول هم سخت کم کم جای فتق خشکمیشد بهتر میشد گریه نمیکرد خیلی همون بی قراری ولی کم
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 بعد عمل گریه کرد جیش اول هم سخت کم کم جای فتق خشکمیشد بهتر میشد گریه نمیکرد خیلی همون بی قراری ولی ... یعنی روز اول و دوم خیلی گریه میکنن درسته؟چقدر آدم دلش برای بچه ی کوچیک میسوزه
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 یعنی روز اول و دوم خیلی گریه میکنن درسته؟چقدر آدم دلش برای بچه ی کوچیک میسوزه اره عزیزم متاسفانه خیلی من و مامانم همش تو بغل راه میرفتیم اروم بگیره نگران نباش گریه طبیعیه 😭فتق هم بچه گریه میکنه خیلی تا قبل عمل
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 اره عزیزم متاسفانه خیلی من و مامانم همش تو بغل راه میرفتیم اروم بگیره نگران نباش گریه طبیعیه 😭فتق ه ... پسرمن گریه میکنه خبولی برامدگی نزده بیرون فقط داخل سونو مشخص شده برای خواهرزاده ی شماهم بیرون زده بود یا نه
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 پسرمن گریه میکنه خبولی برامدگی نزده بیرون فقط داخل سونو مشخص شده برای خواهرزاده ی شماهم بیرون زده بو ... اره از گریه بیرون زده بود تا بردیم دکتر شبونه عمل شد بعدش ارومگرفت
maman_mehradam مدیر استارتر عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 3818 اره از گریه بیرون زده بود تا بردیم دکتر شبونه عمل شد بعدش ارومگرفت عه مال پسر من بیرون نزده ولی یه دکتر میگه عمل یکی میگه فعلا نیازی نیست موندیم بخدا
rahaaaaakhanom عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 4181 عه مال پسر من بیرون نزده ولی یه دکتر میگه عمل یکی میگه فعلا نیازی نیست موندیم بخدا ن عزیزم عمل کنید اول و اخر میزنه بیرون ختنه هم بشه حینش راحت میشید دیگ