2777
2789
عنوان

خیلی از این رفیقم حرصم میگیره

128 بازدید | 7 پست

یه رفیق دارم خیلی خوشگله و خوش هیکله یعنی خیلی ها 

خیلی هم سادس بعد با یه پسری چند ساله دوسته رابطه هم دارن باهم 

یعنی پسره انقد باشخصیته ک نگو 

بد دهنه و دست بزن داره هر وقت دعواشون میشه رفیقمو میزنه....خیلی پروعه همیشه طلب کاره و اصلا به رفیق من توجه نمیکنه اصلا اهمیت نمی‌ده بهش 

خیلی قدرت شناسه یعنی من تا حالا پسری به پستی و کثیفی این آدم ندیدم 

خودش هر گوهی میخواد میخوره ها بعد به دوست من فهش میده ک تو جن..ده ای و فلان حتی به خانواده اش هم فهش میده و بالای هزار بار هم خیانت کرده 

با دخترا میشینه عرق میخوره و ......

بعد جدیدا باز خیانت کرده رفته به دوست دختر قبلیش پیام داده ک من نمیتونم تورو فراموش کنم بیا دوباره دوست بشیم این رفیق منم دیده بعد جالب اینکه انقد پروعه پسره اصلا به روی خودش نمیاره ک خیانت می‌کنه 

هر چی به رفیقم میگم این چی داره ک انقد اویزونشی میگه نه من این دفعه کات میکنم دوباره باز آشتی می‌کنه 

امروز دیدم باز استوری گذاشته بودن تو دلم گفتم حق تو همچین پسریه ک فقط برای رابطه بخوادت 

اه حالم ازشون بهم میخوره پسره بیشخصیت و رفیق منم یه آدم اوسکل و آویزون 

قیژ قیژ 🐍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا دحتر باید ارزش خودشو بدونه از اویزون بودن بدم میاد بگو مگه کم پسر خوب هست اخه اه اه اون پسره ام د ...

پسره از لجن هم لجن تره 

منم خیلی به دوستم گفتم تازه هی هم به پسره میگه کی میخوای خواستگاری اونم می دیوونه

وقتی گوش نمی‌ده هر بلای پسره سرش بیاره حقشه

قیژ قیژ 🐍
پسره از لجن هم لجن تره منم خیلی به دوستم گفتم تازه هی هم به پسره میگه کی میخوای خواستگاری اونم می دی ...

پسره یه هول به تمام معناستتتتتت لیاقتش همون دختراان به رفیقت بگو قیدشو بزنه

خواستگاریشم بیاد خوشبخت نمیشه تازه بدبخت میشه 

چند سالشه؟

پسره یه هول به تمام معناستتتتتت لیاقتش همون دختراان به رفیقت بگو قیدشو بزنهخواستگاریشم بیاد خوشبخت ن ...

اوووو انقد بهش گفتم ک گوش نمی‌ده 

دختره چند ماه دیگه میشه ۲۰

پسره ۲۴_۲۳ ایناس

قیژ قیژ 🐍