2777
2789
عنوان

وسواس فکری

347 بازدید | 8 پست

دوستان من وسواس فکری شمارش اعداد دارم همیشه در حال شمردن یه چیزی هستم وقتی فیلم نگاع میکنم تعداد چشم و ابرو یا گوشواره و گردنبند بازیگرارو میشمارم یا تو خونه اشکال هندسه تو مغزم میکشم خیلی خستم کرده مثلا تو خونه نشستم یهو میبینم تا ۱۰۰ رفتم و دارم وسایل خونرو میشمارم

و اینکه زندگی خیلی سختیو گذروندم تهمتای خیلی بدی بهم زدن همیشه گریه میکنم دیروز تو خونه زجه میزدم و از خدا میخاستم ک بمیرم چن بارم خودزنی ک ردم🤦‍♀️

اره میدونم چی میگی باید بری روانپزشک ما ک دجار وسواس فکری میشیم سرتونین ت مغزمون درست ترشح نمیکنه باید قرص مصرف کنیم ک خیلی قرصی هست کار اه انداز و اگ اقدامی نکنی وسواس فکری میشه عملی و پیشرفت میکنه

اهل نماز و عبادت هستی؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روی خودت حساس نشو مورد های زیادی اینطوری دیدم 

برای خودتون سرگرمی درست کنین سعی کنید با کسی که دوسش دارید حرف بزنید و مشغول باشید استخر برید ورزش کنید روی یه برگه اسامی چیز هایی رو که می‌شمرند بنویسید اون برگه رو مچاله کنید و داخل سطل زباله بندازید و همینطور آروم ذهنتون رو از شمردن اون وسیله پاک کنید مثل برگه مچاله شده ای که داخل سطل زباله انداختید

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

ی کم

نمازات کامل بخون قضا نشه.ذکر لاحول زیاد بگو .چند روز دیگه پیام بده در چه حالی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام