2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران

98 بازدید | 9 پست

سلام میشه اونایی که تو تهران زندگی میکنن بگن چطوره و راضی هستین؟ لطفا راجب آلودگی و ترافیکش چیزی نگین خودم خبر دارم میخوام راجب زندگیش فقط بدونم کیفیت و امکانات و رفاهش و امنیتش

ایراداتی داره ولی در مجموع خوبه واقعا

من هیچ جا آرامش تهرانو ندارم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گران 

خانه همه چی 

با وضع مالی معمولی تو شهرای دیگه تو تهران فقیر محسوب میشید

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

نسبت به شهرهای دیگه تو ایران، شهر گرونیه. قیمت اجاره و خرید مسکن تو تهران خیلی بالاست. باید درآمد نسبتا خوبی داشته باشین تا بتونین تو تهران یه زندگی معمولی داشته باشین

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

مناطق مختلفش متفاوتن

اگر پول خوب داری خیلی خوش میگذره همه چی با فاصله کم هست امکانات تفریحی آموزشی درمانی نسبت به جاهای دیگه بهتره

اگه پول کم داری سخت میگذره بمون همون شهر خودت با همون پول زندگی با کیفیت تر بکن بیشتر بخور بگرد بپوش