2777
2789
عنوان

وای حسرت موهام منو کشت بچه ها

326 بازدید | 35 پست

۸ سال گذاشتم بزرگ بشه خیلی خوشکل بود 

رفتم مدل باب کوتاه کردم 

الان هر وقت عکسا رو میبینم فشار عصبی بعم دست میده 

مدل باب عم بعم میومد اما الان بلند شده مدلش رفته 

کی بزرگ میشه 😪😪😪😪😪😪

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

شوهرم چشمش بریده شد عمل کرد عملش خوب بود بعدش عفونت کرد د دیگه ندید بعد رفت دکتر بهش آمپول زدن گفتن طول میکشه خوب بشه ولی بعد گذشت یک روز هنوز نمیبنه

یعنی کور نمیشه؟

چجور ازش مراقبت کنیم؟

واسش دعا کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیکار کنم بلند شن 

پسرونه گرفتم چن روزه قلبم درد میکنه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

شوهرم چشمش بریده شد عمل کرد عملش خوب بود بعدش عفونت کرد د دیگه ندید بعد رفت دکتر بهش آمپول زدن گفتن ...

تاپیک بزن عزیزم راجبش یا با مشاورای سایت صحبت کن

به امید خدا که خوب بشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شوهرم چشمش بریده شد عمل کرد عملش خوب بود بعدش عفونت کرد د دیگه ندید بعد رفت دکتر بهش آمپول زدن گفتن ...

عزیزم تو همه تاپیک اینو‌ گفتی ما که دکتر نیستیم برین پیش متخصص تا جوابتونو بده 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

نمیدونم گلم انشالله یهتر یشه 🥲

بزرگ‌رو نمیدونم ولی بعد از یه مدت بلند میشه میگن روغن نارگیل برای رشد مو خوبه

من کلا رشد موهام کمه  شوهرم هرچی گفت نکن کفنم باید برم باب بزنم دوست حسودم میگفت بزن بزن 😪

وای موشرابی چرا اینکارو کرذی کاش قبلش ازم می‌پرسدی دارم چی میکشم

موهام خیلی خوش رنگ و نازن الان نمی‌دونم چیکار کنم بلند شن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲