2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🫠بمیرم ی پا استخوان شدی توام

والا سر همین پشت کنکور موندنو نرسیدن ب نتیجه دلخواهم..از بسس غصه خوردم استرس کشیدم تو همین حین برادرع کوچیکترم تو ی حادثه فوت شد

ینی قشنگگگ پوستو استخون شدم

موهام تا زیرع باسنمه اما حجمش شده اندازه ی سیخ باریک .. تازه  ی نمورم سفید شده..هق🚶🏻‍♀️

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
والا سر همین پشت کنکور موندنو نرسیدن ب نتیجه دلخواهم..از بسس غصه خوردم استرس کشیدم تو همین حین برادر ...

بمیرم برات خدا رحمتش کنه امبدوارم حالت بهتر بشه (من زیاد آدم اعتقادی نیستم و ی مدتی بود حالم اصلا خوب نبود یکی دو روزه سوره بقره وا میکنم یکم بهتر شدم خواستی امتحان کن 

درحال تلاشم نمیشه...بدنسازی گینر کراتین...جی فست فت فست هیمالیا شیکوریدین سیپروهپتادین...فقط پف..همی ...

😂یاد دوستم افتادم اونم قدش 175 بود 60 کیلو بود ولی مثل چوب بود 

دیگ خسته شدم بخدا🥲

شاید ی مدت باید بیخیالش باشی یهو شاید چاق شدی مثلا من ی تایمی برا صورتم خیلی وقت گذاشتم ولی همش جوش میزد ی مدت ول کردم نرمال شد فقط نزدیک پریدی یکی دوتا میزنه 

شاید ی مدت باید بیخیالش باشی یهو شاید چاق شدی مثلا من ی تایمی برا صورتم خیلی وقت گذاشتم ولی همش جوش ...

همین دیگ

خرما و فست فود و سس و شیرینی انقد میخورم بلکه جاق شم حداقل فقط،جوش میزنم ولی دریغ از یک گرم

خداروشکر که این تاپیک و دیدم و فهمیدم تنها نیستممم

من ۴۰کیلوام با قدم ۱۵۶

دیدم تلاش برای چاق شدن داره اذیتم می کنه

دیگه خودم و همین جور که هستم پذیرفتیم

البته الان چند وقته جوانه گندم می خورم نه برا چاقی برای اینکه انرژیم بیشتر شه