2777
2789
چن کیلویی مگ ک اینقد دلت خونه؟😂

۵۸ میخوام بشم ۴۹ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدت چنده؟

۱۵۸ ۱۵۹ اینا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه برنامه برای خودم دارم الان از ۵۸ کیلو‌ رسیدم به ۶۲ کیلو، برات می‌فرستم.

becoming fat:
Our first goal is 60 KG. Done! ✅
Our second goal is 70 KG.
1. Eat more. You need more food and more meals.
2. Eat egg.
3. Drink powdered milk
4. Exercise - your old exercises - do full push ups - bicycle crunch - squat  - lunges - bench dip - glute kickback - burpees - deadlift - calf raise
5. Eat the pills.
6. Drink whole milk
7. Eat nuts
8. whole-grain bread
9. Reduce stress (Get rid of girls)
10. Set reasonable goals
11. Eat mass suplements with high protein and fat
12. Cut down physical activity
13. Don't shake your hands and legs
14. Drink fruit juice
15. Eat peanut butter
16. Drink chocolate milk
17. Eat avacado
18. Eat breakfast cereal(real cereal :/) with whole milk
19. Oatmeal
May 28th

به نام خدای رنگین کمان 🌈 
۱۵۸ ۱۵۹ اینا

پس حق داری خاهر ..کاش ی دستگاهه انتقال وزن داشتیم نصفه وزنتو میدادی ب من..ی ثوابیم میکردی این وسط هم ب وزنه مورد علاقت میرسیدی😔😂

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
پس حق داری خاهر ..کاش ی دستگاهه انتقال وزن داشتیم نصفه وزنتو میدادی ب من..ی ثوابیم میکردی این وسط هم ...

اره واقعا دستگاه انتقال قدم داشتیم خوب بود از ی قد بلند ک از قدش راضی نیس قد میگرفتم🤣

اره واقعا دستگاه انتقال قدم داشتیم خوب بود از ی قد بلند ک از قدش راضی نیس قد میگرفتم🤣

من خایی از قدم خیلی راضیم فقط کاش وزن بگیرم ک دیوونممم کرده.از ی طرفم دارم کچل میشم😔😂

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
من خایی از قدم خیلی راضیم فقط کاش وزن بگیرم ک دیوونممم کرده.از ی طرفم دارم کچل میشم😔😂

منم راضی ام ول بلند تر بود خوب بود دیگ😁 

عه 

مغزیجات بخور