2777
2789

دوست جونا ماالان بابلسریم ویلا گرفتیم برای چندروز..حالاشوهرم فقط تاساحل میبرتمون و برمیگردیم ویلا خسته کننده شده برامون من میگم بریم طرف رامسر ولی انگار زیاد راضی نیست فکر میکنم حوصله نداره😔اینجاهم هوا بارونیه و بادمیاد نمیتونیم بریم توآب😞..میخوام بدونم اگه بهش پیشنهاد شهرنور رو بدم که برای چندساعتی بریم اونجا و باز برگردیم بابلسر خوبه یانه؟؟هوای اونجاهم بارونیه؟واینکه اگه بریم واقعا همونطوری که بچه هامیگن جاش قشنگه که پشیمون نشم ؟

به من گفته بودکه یک هفته ای هست سفرمون حالا فهمیدم که الکی گفته و میگه که جمعه برمیگردیم😧😞

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

میگه رامسرهم مثه اینجاست ..دریاست دیگه هوای اونجاهم بارونیه بریم چیکار؟😔

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه دارم باخودم فکر میکنم اگه اونجاهم فرقی بااینجا نداشته باشه سرم غر میزنه

من نور رو نمیدونم. نوشهر زندگی میکنم. از دیشب اینجا یکسره داره بارون میاد. احتمالا نور هم اینجوری با ...

بخدا اصلا شانس نداریم چندروزقبلش هوا خوب بود وقتی ما رسیدیم دیدیم هواابری و دریا طوفانیه 😕

ای بابا یعنی هیچکس ساکن اونجا نیست یا نرفته؟

چرا هواشناسی نگاه نکردید؟؟ تا اخر هفته بارونیه متاسفانه 

نمیدونم 😞من به شوهرم گفتم ولی همش میگفت نه الان فصلش خوبه اونجا گرمه هنوز..واقعا غافلگیر شدیم حیف

[QUOTE=46292410]ای بابا یعنی هیچکس ساکن اونجا نیست یا نرفته؟[/QUOما نوشهریم عزیزم نور خیلی نزدیک ماس ...

ای خدااا..واقعا سفر کوفتمون شد مخصوصا که باراولمونه..کاش آفتابی بشه