2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبل اینکه دختر مردم رو علاف کنید سلیقه برادرتون رو بپرسید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شوهرم چشمش بریده شد عمل کرد عملش خوب بود بعدش عفونت کرد د دیگه ندید بعد رفت دکتر بهش آمپول زدن گفتن طول میکشه خوب بشه ولی بعد گذشت یک روز هنوز نمیبنه

یعنی کور نمیشه؟

چجور ازش مراقبت کنیم؟

واسش دعا کنید

قبل اینکه دختر مردم رو علاف کنید سلیقه برادرتون رو بپرسید

داداشم باهاش  صحبت کرد ولی گفتیم فقط واسه بور بودنش گفت  دختر آخه خیلی ناز نازی  و لوس بود گفتم یعنی چی گفت مثلا میگفت رفتارا بچه گونه داشت 

خواستگار چطور میرن؟

ندیده نشناخته میگن اومدیم خواستگاری ؟

داداشت چرا از قبل ندیده بردینش خواستگاری؟

میدونی اون دختر از خواستگار سنتی متنفر خواهد شد؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

کاری به اینکه مثل کالا میگه اینجوری و اونجوری میخوام ندارم!

ولی بزارید خودش انتخاب کنه کسی رو که به دلش بشینه به هر حال خودش قراره باهاش زندگی کنه

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
خواستگار چطور میرن؟ندیده نشناخته میگن اومدیم خواستگاری ؟داداشت چرا از قبل ندیده بردینش خواستگاری؟مید ...

یکی معرفی کرد والا نمی‌خواستیم بریم مامان دختر زنگ زد چرا نمیاین

2790
2778
2791
2779
2792