دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️
ای کاش وزن تورو داشتم واقعاً خوبه به نون فانتزی سر بزن برو کیک و بیسکویت و دسر و شیرینی و اینجور چیزاست اینا رو بخوری سریع چاق میشی وزنت میره بالا هر چند که کل جهان لاغری را پسندیده سبکی راحتی بیماری نمیگیری زانو درد دست درد کتف درد پا درد کمر درد همش از چاقی میاد یتونی بخوری و لذت ببری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم لاغری توی ژنتیکمون هست متاسفانه. یعنی خونواده هفت نفری ما بین سی تا چهل، تا چهل و پنج کیلو وزن داریم. خودمم همیشه لاغر بودم. با دو تا بچه و قد ۱۵۷, ۳۸ کیلو بودم. اصلا زیبایی نداره این حجم از لاغری ولی غذا هم نمیتونستم بخورم. مجبور شدم برم سینه هامو پروتز کنم. اون بهم انگیزه داد و شروع کردم به کالری شماری. قرص سیپروهپتادین میخورم و کالری شماری میکنم. الان سه هفته است و حدود پنج شش کیلو وزن اضافه کردم. قرص رو کم کم حذف میکنم اما کالری شماری رو ادامه میدم تا وزنم کم نشه.
کالری شمار نصب کردم بر اساس قد و وزنم باید روزی ۱۵۰۰ کیلو کالری مصرف کنم تا هر هفته نیم کیلو اضافه کنم. من گاهی از ۱۵۰۰ هم بیشتر میشد. ببین ما لاغرا نمیتونیم زیاد بخوریم پس باید همون مقداری که میخوریم رو پر کالری کنیم. مثلا به جای یک لیوان شیر موز که فقط شیر و موزه، شیر، موز، پودر اجیلها، کنجد، پودر نارگیل، خرما، کره بادام زمینی و پودر پروتئین میریزم. همون یک لیوان رو میخورم ولی کالریش چند برابره