2777
2789
عنوان

بیش فعالی

256 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها یه سوال . بچه ای که بیش فعاله از اول شیطونه مثلا تو سن یکسالگی یا دوسالگی  یا یهو تو سه چهار سالگی شیطون میشن که میفهمیم بیش فعالن ؟

نمیدونم تونستم متظورمو برسونم یانه 

منظورم اینه که قبلشم علایم دارن میتونیم بفهمیم یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیش فعالی نوعی اختلال مغزیه که مهمترین علائمش بیقراری و بدخلقی مداوم و عدم تمرکز و بروز مشکل در فرآیند یادگیری و حفظ مطالبه . صرف پر تحرک بودن بجه دلیل بر بیش فعالی نیست  تشخیص قطعی بیش فعالی قبل سه سالگی معمولا نداریم و فقط میگن مشکوک به بیش فعالی

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
چرا میگن مشکوک .چجورین که مشکوکن؟

بیقراری مداوم و بیدلیل یکی از علائمشه . ولی تشخیص قطعی رو فقط باید روانپزشک بده و درمان کنه . بهتون توصیه میکنم به بچتون برچسب نزنید و به دیگران هم اجازه ی اینکار رو ندید . اگر فکر میکنید رفتار بچه غیر عادیه به روانشناس مراجعه کنید . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

تحرک بچه طبیعی هفته های آخر کمتر میشه ولی بچه خالم بیشتر هم شده بود.

دوستمون راست میگه گفتن مشکوک به بیش فعالیه و بود

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

سلام عزیزم

بیش فعالی با نورو فیدبک توسط یه متخصص روانشناسی کودک قابل درمان هست و نیازی ه دارو درمانی هم نیست

من تعریف دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک رو در این زمینه خیلی شنیدم

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

کلینیک غرب تهران شهرآرا

۸۸۲۶۷۰۴۰

۸۸۲۶۷۰۶۸