2777
2789

سلام ب همگی امیدوارم حالتون بر وفق مراد باشه😊

من چند باری موهام رو طی چند ماه اخیر دکلره زدم

و الان خیلی پشیمونم چون موهای خودم قبلش فر بود و الان اون قسمت ک فر بود ب وز تغییر حالت داده و خیلی ناراحتم

مداممم سشوار میکشم

حالا میخوام برم ارایشگاه ولی نمیدونم با توجه ب روش های زیادی ک هست ب چ روشی موهام رو احیا کنم؟؟

ی روشی میخوام ک کم ضرر ترین باشه و هزینشم بالا نباشه

و اینکه صافی داشته باشع ولی نه زیاد مثل کراتین...

خودم ی سری روشا شنیدم مثل پروتئین تراپی و طلا تراپی و بوتاکس و اینجور چیزا ولی نمیدونم چ روشی برای من با توجه ب توضیحات ک گفتم مناسبه؟؟؟!

خواهش میکنم راهنماییم کنین دعاتون میکنم🙏🏻🙏🏻

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یوتاکس نکن کراتین نکن کرابوتاکس نکن بگو موهاتو فیلر کنن فیلر تراپی سرد

فیلر تراپی سرد رو شما انجام دادین؟؟

چ تاثیری داره؟

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
فیلر تراپی سرد رو شما انجام دادین؟؟چ تاثیری داره؟

من موهام دکلره کرده بودم رو اتو حساس بودم رنگ کار گفت فیلر تراپی کن چون نمیخواستم موهام صاف بشه فیلر تراپیه موهای فر هست رفتم مرکز احیا مو بهم گفتن کرابوتاکس کن اینجوری که کراتین و بوتاکس موهامو سوزوند دکلره قبلش نسوزونده بود 

دوست عزیز🙋🏻‍♀️

دعوتتون میکنم💌

بیا تو گروه لیاتیم🌱

امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️

هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید

هم جلسات انگیزشی

کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای

اطلاعاتتون همیشه به روز میشه

همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی

.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت

جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜