2777
2789

من روز ۱۱سیکل فولی ۲۱داشتم گفت فرداش امپول بزن اراد سازی و ۳۶ساعت بد ای یو ای ایا دیر امپولا نداد که مثلا تو این یک روز خودش ازاد بشه یا بزرگتر بشه شمثلا ۲۴اینا

[QUOTE=350771441]تا جایی ک من میدونم سایزش برا بارداری عالیه عزیزم وسواس نداشته باش بقیه ش دست خداست میدونم عزیزم ولی میگم کاش همون وقت امپول میداد که ازاد نشه خودش خخخ یا بزرگتر یه ۱۷هم داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باه از شما چند بود سایز فولیتون و گفت کی بزنید

عزیزم من دکترم گفت از روز پنجم تا ۵روز روزی ۳تاکلومفین بخور روز ۱۵هم سوزن رو بزن این ماه از روز ۱۳حالت تخمم گذاری داشتم دمای بدنم تا ۳روز بالا بود دیگه درست شد دیگه نمی‌دونم چی بشه سونو نرفتم ولی دکترم گفت نیازی نیست 

عزیزم من دکترم گفت از روز پنجم تا ۵روز روزی ۳تاکلومفین بخور روز ۱۵هم سوزن رو بزن این ماه از روز ۱۳حا ...

پا چطور گفته نیاز نیست ان شا الاه که بارداری نبودی حتما عوض کن هیچ دکتری این کارا نمیکنه

نمیدونم ولی به عقل من که یک سال و نیم دکتر میرم عقلانی نیست شایدم صلاح دیده خیره ان شا الله دستش خوب ...

اقوام هر کی رفته نتیجه گرفته پناه بر خدا متخصص ای وی افه سونو ک انجام داد آزمایش شوهرمم دید گفت داروهات اینه

اقوام هر کی رفته نتیجه گرفته پناه بر خدا متخصص ای وی افه سونو ک انجام داد آزمایش شوهرمم دید گفت دارو ...

خوب حتما میدونه یه چیز عزیژم نگران نباش روز چندمه پریودته

انشاالله عزیزم همچنین ولی من اگه پریود شدم فعلنا قصد دکتر رفتن ندارم از لحاظ فکری ب شدت خسته م نیاز ...

قطعا برو ۲ماه ولش کن هممون همینیم باور کن اما بد قوی ادامه بده