2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 36 پست
خانواده ی شوهرم خیلی خسیس هستن انگار ته ظرف وجودشون سوراخ هرچه محبت و تعارف می بینن ‌کمشون هست و خیل ...

اینقدر خسیس هستن که وقتی می ری خونشون چه ۱ساعت چه ۵ساعت فقط چای میارن 

درحالی که میوه و آجیل دارن ولی برا خودشون هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس وقتی از شما زرنگ تر هستند شما نگاه کن هرکاری اونا انجام میدن دقیقا همونکارو انجام بده یه مدت تقلید کن و دقیق شو توی هر رفتارش میفهمی که داستان چیه . بعدشم دوری و دوستی شما خانمی و وقار خودت رو حفظ کن اصلا هم صمیمی نشو در حد سلام و لبخند خیلی سنگین و خداحافظ . هرگز هم بهش نگو تو بگو شما خیلی مهمه

💜💚به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده .💜💚امضا ندارم انگشت میزنم.

خب شمامیگرفتی که به نام پدر مادرت باید میشد. چرامیدادید به اونها. عجب آدمهایی پیدا میشن. من خودم بامادرشوهر میرفتم. خاستگاری برای پسرش. اینقدر وق جاری داشتم الان جاریم شرف برام نزاشته

❤️❤️