2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 36 پست

من خودم عروس جدیدم از همشونم کوچیکترم 

بقیه عروسا هم بم حسودی میکنن چون از همه بیشتر دوسم داشتن 

الا دیگه شدم مث بقیشون😂 جدی نگیر اونم اولاشه بعدش مث بقیتون میشه واسشون تو هم خودت باش هر جوری رفتار میکرد همونجور رفتار کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببو گلابی حسابش کن

خونتم می‌تونی راهش ندی تا جلوگیری بشه از استرس و خدای نکرده حاشیه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هیچی عزیزم احترام بزار احترام ببین  منظورم‌اینه خیلی نخواه صمیمی بشی یادخیلی خودتو بگیری بعدم چون اون جدیدتره خانواده همسرت شاید بیشتر به اون توجه کنن   فکر نکن دیگه تو رو دوست ندارن برای همه اولش همینه بعدش عادی میشن بعدم هی نگو واسه من اینکارو نکردن واسه جاری جدیده کردن   اون زمان اون قدر تونستن الان یه جور دیگه ان .واقعا اگه میخوای ارامش زندگیت از بین نره اصلا ازدواج خودت و با اون مقایسه نکن اون تازه عروسه شاید تو خونه مادر شوهر راحت نباشه نباید توقع داشته باشی مثل شما تو کارهای خونه کمک کنه مثلا شاید روش نشه پاشه ظرف بشوره شما ناراحت نشو که فلانی کار نکرد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بچه ها جاری چه جوریه از خواهر شوهر بدتره ؟

من سه تا خواهر شوهر دارم عین فرشتن ایقد خوبن

یکی ا جاریهامم خیلی خوبه مهربونه ولی بزرگه عنتره🤣منم باهاش درحد سلام و خدافظم ی چی ازت بفهمه کل شهرو خبردار میکنه 

زن داداش من اینقدرررر گفت فقط خودم میخوام تنها عروس این خونه باشم یه کاری کرد  که داداش دیگه ام ازدواج نکنه البته غیر مستقیم ،  بعدش دیگه داداشم سنش رفت بالا اعتماد به نفسشو نداره 

عروس های میترسن عروس جدید بیاد نشون میدن که اصلا اعتماد به نفس ندارند 

زن داداش من اینقدرررر گفت فقط خودم میخوام تنها عروس این خونه باشم یه کاری کرد که داداش دیگه ام ازدو ...

داداشت به خاطر این حرف زن نگرفت؟ زنداداش منم همین رامیگفت. یه دفعه خدا جوری کرد دهن داداش دومی بسته شد وگفت زن میخام. هیچی براش زن گرفتیم. الان عروس بزرگه همه کاری میکنه زندگی هممون رابهم بریزه. ابرو برامون نزاشته به هرکی میرسه دروغ میگه پشتمون 

❤️❤️