اگه صبح و شب صبحانه و شام نخورم خیلییی گشنه میشم یعنی من فقط ناهار میخورم این روزا، مثلا صبحا یه نصف کیک خونگی کوچولو میخورم با 1یا 2 تا دونه انجیر، شبم که هیچی
بسکه هم گشنه میشم ناهارو یکم بیشتر از همیشه ام میخورم یعنی مثلا امروز که آبگوشت داریم یدونه نون لواش باهاش میخورم وزنمم آنقدر رفته بالا نزدیک به 120 شده اصلا هم تحرک ندارم متاسفانه، راستی بچه ها رقص تاثیری تو لاغری داره؟
رقص که خیلی تاثیرداره ولی خب باشگاه بری بهتره چون وزنت زیاده بخوای خیلی کم کنی بدنت افتاده میشه
دانه چیا استفاده کن اندازه یه قاشق چایی خوری یه ساعت بریز داخل آبجوش بزار قشنگ خیس بخوره بعد بخور جلوی اشتهاتو میگیره نونم فقط نون سنگک لواش اصلا نخور روزی یک ساعت پیاده روی رو حتما داشته باش
اون آبگوشتی ک خوردی هزاربرابر بهتراز کیک واین چیزاست.اونارو حذف کن. غذاتو بخور ولی کمترش کن نذار بدنت عقب بیفته.تحرکتم ک خب دلیل اصلیه چاقیه برو پیاده روی تونستی برو باشگاه.توخونه برقص اولش خیلی سخته و ناامیدی ولی کم کم وزنت کم میشه
الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببنده
معدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه و بعدا هم خیلی کم میخوری کلا
مثل کسی که اسلیو معده کرده
البته اصلشو بخری که تقلبیش داغونت میکنه
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم