2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

299 بازدید | 13 پست

دوستان همسرم سه سال قبل به مدت ۲سال بهم خیانت میکرده با عشق قدیمیش 

بعد اینکه بچه دار شدیم دیگ دست کشیده 

میگفتم چرا همیشه سر هرچیزی بهونه جنگ و دعوا داره نمیتونستم بفهمم 

حالا هم چون زنه اومده شوهرم چن بار رد کردتشگفته من زن و زندگیم دوسدارم مزاحم نشو زنه اومد بهم گقت شوهرت از دوران عقد تا قبل بچه با من بوده حالم بده شوهرم گردن نمیگیره میگه گذشته رو بیل نزن هرچی بوده فراموش کن دوتا بچه دارم نمیدونم چ کنم حال روحیم بده 

حال روحیم بده فکرم درگیره چجوری یه پیرزن و ترجیح می‌داده ب من 
ده سال از همسرم بیست سال ازمن بزرگه زنه 
هیچ رابطه جنسی هم نداشتن 
زنه مطلقه بوده 
نتونسته ازدواج کنه شوهرم بشدت دوسش داشته 
حالم بده چرا باید من با اینجور آدم زندگی کنم که بهم خیانت کرده و گردن نمیگیره 
الان میدونم نمیکنه دیگه 
ولی من اون سه سال وچ کنم خدا چ کنم دارم میترکم تاپیک قبلی و ببینید

خب مشکل از خودته از یه خائن بچه دار شدی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حال روحیم بده فکرم درگیره چجوری یه پیرزن و ترجیح می‌داده ب من ده سال از همسرم بیست سال ازمن بزرگه زن ...

یا طلاق بگیر 

یا کلا فراموش کن 

این وسط خودتی که داری نابود میشی

الهی گاهی نگاهی

دقیقا من از کجا میدونستم داره بهم خیانت میشه چرا نمک روزخم میپاشید

نمک رو زخم نیست عزیزم 

نوشته خودت اینو میگه که میدونستی و بعدش بچه دار شدی 

اگه نمیدونی خب مشخص کن بگو خبر نداشتم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نمک رو زخم نیست عزیزم نوشته خودت اینو میگه که میدونستی و بعدش بچه دار شدی اگه نمیدونی خب مشخص کن بگو ...

عزیز کم چرت بگو من کی گفتم میدونستم دهن آدم حرف ننداز اسکل نیستم بدونم و بچه بیارم 

سلام

همه این چیزها احتمالاته

شوهرتون بی گناهه

یا اون زن مطلقه حقیقت و میگه

دوما شوهرتون اگه با این زن مطلقه بوده (خیانت دیگه محسوب میشه )

سوما بهترین راه جداییه و بچه ها پیشت باشن

چون اگه دوباره با شوهرت اوکی شی دوباره خیانت میکنه

چون براش عادی شده و کارهای بدتری رو انجام میده

به نظرم الان بی خیال شو دیگه زندگیتو خراب نکن شوهرت دلت پیش شماست، و بارها به اون خانم گفته من زن و بچه مو میخوام، اتفاقا پای زندگیت بمون و با شوهرت زنگی خوبی بساز،

به شوهرت بگو از زندگی و بچه هاشو دوست داره دور و بر خانومه و هر کس که نربوط به اون میشه رو خط بکشه، 

بگو خودتو بذار جای من چه احساسی داشتی، 

بهش بگو که دوسش داری و میخوای بی خیال گذشته بشی، 

اگر هم بخواد تو ذهنش کمرنگ بشه شما هی بهش یاداوری نکن.