2821
2789
عنوان

امام حسین💚

81 بازدید | 10 پست

چقدر به آقا ارادت دارین؟؟ فرداشب اربعینه، به نظرت نگاهت میکنه؟چی میخوای ازش؟؟

من که اسمش میاد اشکم سرازیر میشه

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

اسی تورو خدا ببخشید مزاحم میشم 

ولی لطفا دعا کنید مریضی سختی نداشته باشم لایک کنید براتون حمد میخونم

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلامتی مامانم 😭💔

اسم کاربریم رو دوبار بخون 💓💓هیچ وقت کلمه مبارک الله از پرچم ایران پاک نخواهد شد🇮🇷 به یاد شهیده الهام صادقی شهیده نیلوفر قلعه وند شهیده پرنیان عباسی و تمام زنان ایرانی که به جرمی ایرانی بودن قربانی حرمله های زمان شدند

اسی تورو خدا ببخشید مزاحم میشم ولی لطفا دعا کنید مریضی سختی نداشته باشم لایک کنید براتون حمد میخونم

چشم عزیزم حتما برات دعا میکنم♥️

نگاه نمیکنه،ولی من التماسش میکنم😔

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگاه نمیکنه،ولی من التماسش میکنم😔

میکنه بخدا نگاه میکنه، من خیلی احساسش میکنم. خیلی دوسش دارم، قبلا اینجوری نبودم دو سه ساله عشقش تو دلم فراوونه. این یعنی خودش خواسته عاشقش بشم

من عاشقشمم 

ممنونم از مادرم که منو از بچگی محرما هر شب میبرد و با این دسته ها و عزاداری آشنا کرد 

واقعا دلم آروم میشه وقتی صحبت میکنم باهاش 

می‌دونم که میبینه و به موقعش منو به خواستم می‌رسونه♥️♥️♥️♥️♥️🥲🥲🥲

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز