2777
2789
عنوان

رتبه☺☺☺☺☺☺

225 بازدید | 14 پست

۶۲۰۰ منطقه ۲ کشوری میشه ۳۸ هزار ؟!

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم نمیشه دقیق گفت منتظر رتبه ها باش من ساله پیش کنکوری بودم فکر میکردم ۷ هزار میشم ۵ هزار شدم 

رتبه ها کی میاد

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
استارتر امسال افت تراز داشتیم شاید رتبه بهتری بده نسبت به پارسال این تراز تخمین رتبه ها تمامشون دیتا ...

کاش مامایی آزاد رو بیارم سال اولمه ولی خب خیلی مامایی دوس دارم (: یه جا زده بود تا هفتاد هزار کشوری میاره، آزاد کاش نرم روی هشتاد هزاررررررررر😔

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

انقد استرس دارم انگار دارن رخت میشورن تو دلم

نداشته باش قرار نیست که بکشنت 

میاد بعد فرداش میبینی الکی نگران بودی

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
2790
2778
2791
2779
2792