2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون که شما میزنی حتما جوشه. زگیل که بدون دارو و درمان نمیره 

دفعه اول خیلی بد بود و میسوخت رفتم دکتر گفت احتمالا زگیله دارو داد . ولی الان هر چند وقت میزنه 1 دونه باز .

عزیزم زگیل فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه

یعنی شما از همسرت مبتلا شدی احتمالا 

ایشون هم باید به پزشک مراجعه کنن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
آره میره مخصوصا سن قبل ۳۰

سلام هایدی جون امیدوارم سوالمو ببینی من هر چند وقت یه بار یه چیزی مثل جوش بزرگ در میاد(ناحیه تناسلی)بعد خودبه خود میره یا خیلی کوچیک میشه بعد یه مدت مثلا چهار ماه بعد در میاد خیلی کم درد داره یعنی ممکنه زگیل باشه؟ و ازمایشات زگیل چطوره ازمایش خون یا نمونه برداری هست؟ پاپ اسمیر دوماه پیش دادم خوب بود و اینکه میدونی هزبنه این ازمایشها چند میشه

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
سلام هایدی جون امیدوارم سوالمو ببینی من هر چند وقت یه بار یه چیزی مثل جوش بزرگ در میاد(ناحیه تناسلی) ...

سلام عزیزم. من دکتر قبلی پاپ اسمیر که گرفت این رو هم بررسی کرد و گفت روتین کارمه برای همه بررسی می کنم. ۴۰۰ تومن گرفت آزمایشگاه دنا فرستاد که منفی بود. پارسال البته آبان ماه. زگیل شکلش مشخصه احتمالا برای شما زگیل نیست و اینکه تست hpv typing رو براتون انجام داده یا نه ؟

پسرم همه زندگیم
سلام عزیزم. من دکتر قبلی پاپ اسمیر که گرفت این رو هم بررسی کرد و گفت روتین کارمه برای همه بررسی می ک ...

مرسی گلم نه من تا حالا هیچ ازمایشی در مورد زگیل ندادم فقط پاپ اسمیر. یعنی با همون نمونه که برا پاپ اسمیرتون گرفت همون کافی بود برا تست ویروس زگیل؟ یا نه یه جور دیگه نمونه برداشت یا امایش خون دادین؟ مال من مثل یه جوش بزرگ هست فعلا پریود هستم نمیتونم برم دکتر میترسم تا تموم بشم این جوش ووباره از بین بره

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
مرسی گلم نه من تا حالا هیچ ازمایشی در مورد زگیل ندادم فقط پاپ اسمیر. یعنی با همون نمونه که برا پاپ ا ...

زگیل مثل جوش نیست‌. یدونه هم نیست معمولا چند تا تو ی ناحیه است. آره با همون پاپ اسمیر انجام میشه. 

پسرم همه زندگیم