2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 29 پست

عزیزم دیستروفی عضلانی دوشن وابسته به ایکس مغلوب هست ، پسر خاله تون مسلما ایکس معیوب ندارن چون مردها فقط یه ایکس دارن و ایشون هم سالمن ، شما پنجاه درصد احتمال داشتن X معیوب رو دارین که به احتمال 25 درصد به بچه هاتون مناقل میشه ، خلاصه ی کلام دختراتون همه سالمن ، پسرهاتون هم 25 درصد احتمال بیماریشون هست 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
عزیزم دیستروفی عضلانی دوشن وابسته به ایکس مغلوب هست ، پسر خاله تون مسلما ایکس معیوب ندارن چون مردها ...

اهان یعنی من با غریبه هم ازدواج کنم همین طوره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بازم حتما به متخصص ژنتیک مراجعه کنید چون بحث اصلا بحث دیستروفی دوشن نیست ، کلا یه کروموزوم ایکس معیوب داره تو این خانواده میچرخه و اختلالات متنوع ایجاد می کنه ، از دوشن گرفته تا...

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
شما پزشکین ؟؟ممنون ک پاسخ دادین☺

من دانشجوی دکتری بیوشیمی بالینی هستم ، خواهش می کنم انشالله یه ازدواج عالی داشتی باشی ، به متخصص ژنتیک هم مراجعه کنین تا کامل کروموزوم های ایکستون رو از لحاظ بقیه ی نقص ها هم بررسی کنن، خوشبخت بشی عزیزم 😘

من دانشجوی دکتری بیوشیمی بالینی هستم ، خواهش می کنم انشالله یه ازدواج عالی داشتی باشی ، به متخصص ژنت ...

اگه ب متخصص بگم میشه اونایی مثلا نقص دارن رو ی طوری درمان کنن؟خیلی ممنون شماهم موفق باشین

اگه ب متخصص بگم میشه اونایی مثلا نقص دارن رو ی طوری درمان کنن؟خیلی ممنون شماهم موفق باشین

عزیزم الان درمان اکثر نقص های ژنتیکی فقط در حد آزمایشگاهیه ، ولی ریسک ازدواج شما و پسرخاله فقط کمی ( تاکید می کنم فقط کمییییی) بیشتر از ریسک ازدواج شما با یه پسر غریبه است اون هم نه به خاطر دیستروفی ، به خاطر نقص های دیگه که ممکنه خدای نکرده هم پسر خاله هم شما تو کروموزومتون داشته باشین و خدای نکرده اینا جفت بشن با هم .

یعنی شما ژن بیماری دارید و میتونید به نسل بعد منتقل کنید ولی خودت بیمار نیستی

پس من دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم تا یه بچه مریض ب دنیا بیارم😐😐اینطوری عذاب وجدان نمیگیرم

دیستروفی میوتونی در گروهی از اختلالات وراثتی به نام دیستروفی عضلانی جای دارد. این اختلال، شایع‌ترین نوع دیستروفی ماهیچه‌ای بوده که در بزرگسالی شروع می‌شود.

دیستروفی میوتونی توسط تحلیل و تضعیف ماهیچه شناسایی می‌شود. افراد مبتلا به این اختلال، اغلب دارای انقباضات ماهیچه‌ای طولانی (میوتونی) بوده و قادر به شل کردن برخی ماهیچه‌ها پس از استفاده نمی‌باشند.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

دیستروفی میوتونی