2777
2789
عنوان

حق طلاق

106 بازدید | 17 پست

سلام همسرم یماه پیش مچشو تو چت بایکی گرفتم و بعداز کلی داستان بازم یکی دیگه هم پیداکردم ک بهش گفته بود مجرده و زن نداره ...دعوا و بحث هم خستم کرده من عقدم فعلا...بار دومو به خواهرم گفتم و اونم باهاش برخوردکردو یه هفته وقت داده خودشو جمع کنه الان گوشیشوازش گرفتم حق طلاقم گفته میدم بهت و قراره مشاوره هم بریم باهم .‌‌این چندروزم مطیع شده....میگه اخرین فرصتو بده درست میشم کاری ک میکنم درسته،؟

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

کاااش درست شه.....

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظر من اگر میتونی جدا شو چون اذیتت می‌کنه و گرنه صد در صد حق طلاق رو بگیر و مشاوره هم تا آخرش باید بیاد اگر نیومد کلا بندازش بیرون از زندگیت...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمیشه ذات خراب درست نمیشه

اره واقعا

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

اگر دوبار بوده . از نظر من رده . معلومه تنوع طلبه . توی عقد که بیشترین کشش را یه مرد نسبت به همسرش داره و این آقا دارن فکرش جای دیگه پر می زنه . امان از 10 سال بعد از ازدواج . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

فرصت دوباره دادن یعنی یه گلوله اضافه بدی بگی صاف بزن به مغزم .....حق طلاق رو بگیر و جدا شو مهریه ت رو هم بگیر ،بزار به هرزگیش برسه واقعا مجرد بشه (اینی که گفته مجردم )

توی عقد خیانت کنه دیگه واویلا ...بعد ازدواج نمیشه جمعش کرد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگر دوبار بوده . از نظر من رده . معلومه تنوع طلبه . توی عقد که بیشترین کشش را یه مرد نسبت به همسرش د ...

جفتشون تو یه تایم بوده باهرکدومم یروز در خد رسوندنشون تا مترو بوده ولی واس من هضم نمیشه

فرصت دوباره دادن یعنی یه گلوله اضافه بدی بگی صاف بزن به مغزم .....حق طلاق رو بگیر و جدا شو مهریه ت ر ...

میگفت ماشینمم میزنم به نامت هرکاربگی میکنم ولم نکن درست میکنم خودمو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز