2777
2789

میریدم بهش کات میکردم همون لحظه ...در قالب شوخی توهین رو قبول نمیکنم ...مثلا میخواد بگه بی جنبه 

به درک بگه 

یاد بگیره احترام حرف اول رابطه رو میزنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میریدم بهش کات میکردم همون لحظه ...در قالب شوخی توهین رو قبول نمیکنم ...مثلا میخواد بگه بی جنبه به د ...

منم بش گفتم خوب کاری کردی ک گفتی ب خودم اومدم پشت دستمو داغ میکنم ک دیگ بات بیرون نیام

منم بش گفتم خوب کاری کردی ک گفتی ب خودم اومدم پشت دستمو داغ میکنم ک دیگ بات بیرون نیام

باهاش موندن حماقت محضه چه برسه بیرون رفتن و وقت گذاشتن براش ...کسی که ارزشت رو نمیدونه و میگه آکبند نیسی ...خیلی گستاخه ،اینجور آدما ،آدمو خرد میکنن و اعتماد به نفس آدمو ازش میگیرن ،یجوری رفتار می‌کنه انگار لطف می‌کنه باهاته 

تازه شاکی میشه و تلفن رو قطع می‌کنه ؟؟؟؟این دیگه کیه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

معلومه دوست نداره و میخاد هی تیکه و کنایه بزنه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!