خانوما من همیشه یک هفته قبل پریود سینه دردم شروع میشد و زیر دلم درد میکرد
اما این ماه از موقع تخمک گذاری دردش شروع شده الانم 8روز مونده پریود خیلی بیحالم و سر درد دارم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟کسی تحربه شو داشته؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم یعنی شما تا قبل پریودت سینه درد نداشتی و متوجه نمیشدی؟
نه اصلا از دو سه روز بعد موعدم شروع شد اول کم بود بعد هر روز زیاد شد روز شیش بعد موعدم بیبی منفی شد حتی منم دیگه ولش کردم تا امروز که باز بیبی زدم چون زیر دلم چهار روزه خیلی درد میگیره و ول میکنه همین زدم در جا مثبت شد و رفتم از که مثبت بود من چون پریم نامرتبه لقاحم خیلی دیر بوده احتمالا نزدیک موعد پری بوده
تولد سال بعد 😍منو عشقم😍سه نفره میشیم👶💕خدایا مراقب فندقم باش سالم بیاد بغلم💕 🙏 برای سلامتی فندقم صلوات بفرستین🙏